Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Rezultati 2.Ligaškog turnira : Sten Božićni

Statistika veli - na 2 turnira više od 55 pojedinaca iz Hrvatske sakupljalo je bodove Lige, a igralo je još 14 igrača iz Slovenije... ako to nije uspjeh za naše prilike onda ne znam što je.

Prvo bi htio čestitati snk-u Sten na odličnom turniru.Sve sitne zamjerke se zaboravljaju u dobroj atmosferi, igri i druženju. Na turnir 2na2 se prijavilo 18 parova i zgodno je bilo vidjelti kako su se parovi ispremješali i puno njih nastupilo prvi put u nekim kombinacijama. Na turnir 1na1 drugi dan stiglo je 16 pojedinaca, pa iako je mala brojka baš zbog toga se puno i kvalitetno odigralo.

Link na fajl BODOVANJA nakon 2. turnira :)
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Rezultati:
PAROVI:

1.DC (Domeniko i Jan)
2.BAJE (Darjan i Sebo)
3.VLADO i ANA (Vlado i Ana)
4.M2 (Vasa i Matija)

5.-8.
KING JULIJAN (Antonio i Roman)
GALOPIRAJUĆE JEGULJE (Soki i Franz)
RI ROCK (Mary i Filip)
ERNEST i JOSIP (Ernest i Josip)

POJEDINAČNO:
1.VASA
2.TIHI
3.SINIŠA
4.ANTONIO


5.-8.
VLADO
MARY
IFCHA
DOMENIKO


Tablica se polako popunjava, no da podsjetim još je sve to daleko od konačnog poretka - a titula jednog od 16 najboljih Hrvatskih parova nešto je za što se isplati boriti. Inače - ako nakon bilokojeg turira netko ima bilošto za reći - može mi poslati na mail neki sastav, pa je lako to ubaciti u post (tu se ispričavam što ste duže čekali na pravi post, jednostavno ne stignem svaki put..još i sad fali par slika ali mi modem ne pomaže)

ps:31.1 - Rijeka ::: je vrijeme i mjesto 3. Ligaškog turnira.. a ko zna, možda se konačno ubaci i koji manji turnir i prije toga :)

pss: sljedeći post je priča o savezu....malo razmislite

Post je objavljen 22.12.2008. u 00:39 sati.