Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NOVO VOZILO ZA JVP KRIŽEVCI

KRIŽEVCI

Javna vatrogasna postrojba grada Križevaca nabavila je novo interventno terensko vatrogasno vozilo isključive namjene za tehničke intervencije na području grada Križevaca i pet općina ovog požarnog područja.

Novo terensko-interventno vozilo JVP Križevci
Novo vozilo vrijedno 263.00 kuna nabavljeno je uz pomoć grada Križevaca koji je dao 100.000 kuna, a prestala sredstva JVP grada Križevaca.

- Vozilo treba opremiti dodatnom opremom svrsishodnu namijeni, a pod tim se podrazumijeva nabava visoko tlačnog modula, opremanje vodom i pjenom, hidrauličnim razvalnim alatom interventnim izolacionim aparatima, motornim pilama za drvo i željezo i ostalom opremom za koju treba još izdvojiti oko 350.000 kuna, rekao nam je zapovjednik JVP Križevci Valent Furmeg i nastavlja:

- Želio bi ovom prilikom naglasiti svestranu pomoć i razumijevanje od strane Grada Križevaca, a posebno bi zahvalio gradonačelniku Branku Hrgu na pružanju pomoći i podršci koju nam daje kada nam je potrebna.Novo vozilo kada se opremi bit će jedno od najmodernijih vatrogasnih vozila ove vrste idealno za brdovite i ine terene, a posebno u zimskim uvjetima na području djelovanja JVP Križevci. opširnije vatrogasac.net


Post je objavljen 21.12.2008. u 17:13 sati.