Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Thompsonova paljba po 'prljavim' medijima



Na koncertu u Splitu Thompson je održao lekciju o medijima koji 'prljaju ruke' i koje ne treba kupovati. Mladeži je poručio da ne nasjeda na 'provokatore, kvazimedije i političare'.


Marko Perković Thompson koncert na splitskim Gripama održan u četvrtak navečer iskoristio za napad i prozivku hrvatskih medija.

"Svjedoci smo pojedinih medija koji nas na svaki način pokušavaju omalovažiti i izblatiti mene i moju publiku. Večeras nisam htio kazati hrvatski mediji, jer to nisu hrvatski mediji. U Hrvatskoj postoje hrvatski mediji koji su večeras ovdje prisutni, al' nekima ja i moja ekipa nismo dali ući večeras u ovu dvoranu. Jer njihovom pretjerivanju više nema kraja", rekao je Thompson.

'Dragim prijateljima' je potom obznanio da na koncert nisu pušteni novinari Slobodne Dalmacije, Jutarnjeg lista, Nove TV, HTV-a i nekim news portalima, jer mu je "dosta provokacije i koju više ne želi trpjeti".

Hrvatska pjevačka zvijezda posebno se okomila na Slobodnu Dalmaciju, koja se samo zove "Slobodna Dalmacija".

"Dragi prijatelji, pozivam da ovdje u Dalmaciji ne uzimate tu Slobodnu Dalmaciju u svoje ruke. Nemojte prljati svoje ruke s njom. Znam da vas najviše zanima što ima novog u Hajduku... Ima i drugih medija koji pišu o Hajduku", zaurlao je Thompson i "tim medijima" otpjevao pjesmu Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira.

"Hrvatskoj mladeži" je poručio da "ne nasjeda na provokatore, kvazimedije i političare koji nam kradu Hrvatsku".

Thompsonovi fanovi uzvratili su skandiranjem "U boj, u boj za narod svoj" i stihovima pjesme Zovi , samo zovi....

Tri koncerta u Pazinu

Budući da istarska policija nije donijela rješenje o zabrani, Thompson će ipak pjevati u Pazinu i to, zbog velikog interesa, tri dana zaredom – u subotu, nedjelju i ponedjeljak, potvrdila je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić.

Organizatori su objavili da će se dijelom prihoda od ulaznica sanirati šteta na Boćarskom domu koja je nastala u prošlotjednoj eksploziji.





Post je objavljen 21.12.2008. u 17:11 sati.