Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Calderon: Umoran sam od glasina o Ronaldu

- Nemamo ništa i ne činimo ništa po pitanju Ronalda. Stvar je najmrtvija što može biti - izjavio je predsjednik “kraljevskoga nogometnog kluba” Ramon Calderon... Prvi čovjek Reala tako je službeno demantirao informaciju koja se u obliku stenograma pojavila u katalonskome sportskom dnevniku El Mundo Deportivo: da je Real dogovorio, čak i potpisao, transfer Cristiana Ronalda za sljedeću sezonu. Iz Japana, gdje United u nedjelju čeka finale SP-a klubova, oglasili su se Ronaldov menadžer Alex Ferguson i kapetan Gary Neville, koji je samo ublaženo ponovio agresivnu šefovu reakciju na novu špekulaciju o prelasku Portugalca.
- Između klubova morala bi postojati minimalna razina poštovanja, no mi tu ne možemo ništa učiniti. Špekulacija će uvijek biti. Preostaje nam samo gledati vlastita posla - izjavio je Neville dodavši:
- Cristiano je naš igrač i ostat će to sve dok ga mi budemo željeli imati. To je već rekao naš menadžer. Nakon što je Ferguson poručio Madriđanima da su “najgori šljam”, istaknuvši da im “niti virus ne bi prodao”, predsjednik Reala Ramon Calderon, koji se također nalazi u Japanu, smireno je odgovorio i nazvao Fergusonovu kritiku žalosnom.
- Apsolutna je laž da imamo bilo kakvu vrstu dogovora s Ronaldom. Umoran sam već od toga. Stvar je mrtva kolikogod može biti i o njoj više ne želim trošiti riječi.
- A što se tiče komentara Alexa Fergusona, mogu ih samo nazvati žalosnima. Naš klupski kodeks ne dopušta tako nisku razinu komunikacije sa sportskim rivalima. Mi ne vrijeđamo, ne napadamo niti iskazujemo nepoštovanje spram drugih klubova. Baš zbog toga Real Madrid uživa poštovanje diljem svijeta.
- Tužno je da profesionalac kao što je Sir Alex Ferguson može izražavati takva osorna stajališta, pogotovo ako se zna da je već ranije imao nekoliko nesretnih istupa na temu Real Madrida. Unatoč svemu, iz Real Madrida nećemo uzvraćati na isti način. Poštujemo instituciju Manchester Uniteda, njegove igrače, direktore i navijače, i to ćemo činiti dalje.


Post je objavljen 21.12.2008. u 16:05 sati.