Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

Komentiranje ponovo otvoreno....

Budući da mi je nekoliko vas slalo mailove na onu moju adresu i tražilo da vratim mogućnost komentiranja svima, evo kako stvari stoje. Uvjerili ste se vjerujem kako ovom blogu nije namjera imati 50 ili 100 komentara ispod posta (iako je i takvih postova bilo). Brojčanik sa strane kaže više od bilo kojeg komentara i u par dana skupi se oko 1000 posjeta, što je dobro. Dakle, vraćanje na staru postavku je privremeno, a to ovisi o vama.

1. Nema vrijeđanja. Bilo koga tko ovdje komentira, mene ili bilo kojeg izvođača. Ako imate svoje mišljenje, napišite ga. Ali uvažavam samo mišljenje, ne i glupost. Ako ste frustrirani, ogorčeni i slično, potražite pomoć negdje drugdje. Nekulturu, neodgoj, šovinizam i slično neću tolerirati. Svaka takva poruka bit će obrisana.

2. neću više raspravljati s vama preko poruka ispod postova. Jedna od pogrešaka bila je upravo upuštanje u rasprave s nekima od vas. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ovo je moj blog, dakle MOJE mišljenje. S kojim se možete i ne morate slagati. Ako imate neki argument i ako imate čime potkrijepiti nešto što tvrdite, možete to napisati. Svaka poruka koja IMALO prijeđe dobar ukus također će biti obrisana. Dakle ne zanima me da li vam je Alexandra Burke ružna.
Ontopic: Meni je osobno Leona Lewis ružn(ij)a i loše mi pjeva. Pa ipak nisam nikada napisao post ili komentar na račun njenog izgleda. Alexandra je za cijelu kategoriju bolja pjevačica, a da ne pričam o scenskoj pojavi. Moje mišljenje, ne mora biti i vaše. A da li je kopija ili nije, smiješno je raspravljati dok još nema svoje pjesme. Zaista nije teško biti kopija Leone Lewis. Prosječna djevojka koja je dobro naučila imitirati glasove, koja nema osobnost, ne piše svoje pjesme niti je ikako uključena u glazbu koju radi i koja sve lošije zvuči live, dahće slogove i zavija. Eto, otprilike tako to izgleda.

Post je objavljen 21.12.2008. u 01:52 sati.