Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Davor Bilman je car! Apolon!

Neki dan sam naletio na ovaj video. Kliknuli, ne kliknuli (jer znam da na te linkove nitko živ ne klika, tek jedino kad se pročita post pa sadržaj iza linka pričini dovoljno zanimljivim), hoću reći samo jedno: Davor Bilman je car!

Inače su mi ti profesionalni plesači uvijek preženskasti kad (po meni) pretjerano bokovima miču, al ovaj je tolki frajer da jednostavno nemam nikakvih zamjerki.



Dapače, nije mi jasno kak to da ženske nisu već masovno poludile za njim! Čak nemam zamjerki ni na taj svilenkasti kimono (il kaj je već)... Pa ni na to da imam dojam da na cijelom (cijelom) tijelu nema ni jedne jedine dlake!
Tip je Apolon!
Ovo kad na početku jede grožđe, pa se ustane pa frajerski othoda, žene za njim, pa vrti ovu Šuputicu, a cijelo vrijeme ko da i dalje cucla taj grozd... da moram nekog uzet da Apolona glumi... Kladim se da tip kara minimalno 45 minuta i svaku žensku dovodi do ludila. 3 put.


Momentalno mi je veći frajer neg Ivo Gregurević (jučer sam ga vidio na kiši. Bez kišobrana. Dobro, nisam ni ja imao kišobran, al ja sam išao samo do dućana. Već su neki pokušavali s pretpostavkama da je i on išao samo do auta, no takve zlobne primjedbe odbijam uvažiti; Ivo Gregurević je frajer i tu spora nema.).


A Davor Bilman vam je inače, ak nekim čudom ne znate (što je zbilja čudno... ili možda i nije jer, jednostavno, provodite zanimljivije vikende neg ja pa ne bacite ni pogled na Ples sa zvijezdama. Al i dalje je to zbilja čudno jer imate emisiju i uživo i drugi dan reprizu. Nešto od toga ste, htjeli – ne htjeli, u zadnje tri godine morali pohvatat... ako niš drugo, sigurno vas je ove jeseni zanimalo kakve noge ima Martina Zubčić ili ste samo čuli o Danijelinim pa htjeli provjeriti glasine. Ili vam nije jasno kako to da je navodno najseksipilnija Hrvatica u braku s nekim tko nema nikakvih problema s nošenjem košulje na rupe)...uglavnom, Bilman vam je u onom četveročlanom stručnom žiriju i mora se priznat od svih tam, nije da je konkurencija neka al, valja najbolje fore. Nekad mu baš i ne uspije, al sve skupa, mora ga se pohvalit.

Evo, još je i duhovit.



Kad sam već kod Plesa sa zvijezdama, nije mi jasno kak npr. dečko Zlate Mück podnosi sve te muke. Ja bih poludio da moram one snimke s treninga gledat. Ko da nije dovoljno kaj znam da mi cura s nekim vježba u nekakvoj praznoj dvorani po cijele dane, još i u snimku umontiraju kak se šale, smiju, zabavljaju, dobro slažu pa malo natežu, pa ju ovaj zašlata... Pa onda u emisiji svi prokomentiraju kak si Zlata i Ištvan super pašu, pa se oni prije plesa onak pogledaju strastveno, priljube ili nosiće ili obraze jedan uz drugi, pa se zagrle, pa ju miluje po nozi, pa opet primi za dupe... Ja to ne bih mogao izdržati!


Post je objavljen 20.12.2008. u 18:34 sati.