Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kabinetalbusadumbledora

Marketing

3. dodatna iz travarstva i čarobnih napitaka

Prvo ćemo započeti sa travarstvom i primjenom ove sljedeće biljke. Potrebno je samo pročitati ovaj tekst ispod i shvatiti ćete da je zapravo njena primjena vrlo jednostavna. Uberete ju i konzumirate, ništa lakše. A sad ćemo vidjeti koja je povezanost travarstva sa čarobnim napitkom. Napitak koji je vrlo sličan ovoj biljci je ljubavni napitak pa ćemo na ovoj dodatnoj izraditi ljubavni napitak.

Ime: damiana
Drugi nazivi: Herba de la pastora
Planet kojim vlada: mars
Elemanat: vatra
Spol: muški

Magična svojstva: Damiana se najčešće koristi u seksualnoj magiji za prizivanje požude i ljubavi, te kod ljubavnih kupki. Također koristi se kod prizivanja vizija tako da se spaljuje u obliku incensa, kada izaziva laganu euforiju. Može se pripremati u obliku čaja i djeluje kao blagi afrodizijak. Odlična za čaranje i privlačenje muškog ljubavnika. Također pokazuje se odlična kod čarolija prekida i raskida veza. Ovu biljku koristite krajnje oprezno.

Ljekovita svojstva: Koristi se kao blagi afrodizijak, kod depresije i glavobolje, mokrenja u krevet.

LJUBAVNI NAPITAK

SASTOJCI I PRIPREMA:

U kotlić u kojem je prethodno gorila vatra uspemo žličicu praha jednorogova roga i još 5 decilitra mandragorina soka. Promješamo 5 puta uljevo i 10 puta udesno. Zatim pričekamo da napitak iz zelene poprimi žutu boju. Kada se to desi dodamo jednu feniksovu dlaku. Zatim bi napitak trebao naglo poprimiti crvenu boju i izazvati laganu eksploziju. I na kraju stavite neku stvar koju posjeduje osoba koja bi se trebala zaljubiti u vas i tako će i biti. I ne zaboravite ugasiti vatru jer ako vatra gori nakon nastanka crvene boje napitak može izazvati da vas ta osoba mrzi do kraja života. Napitak djeluje oko 1h .. ali sve ovisi o količini.

Image and video hosting by TinyPic


Get your own Chat Box! Go Large!



profesor Albus Dumbledore

Post je objavljen 19.12.2008. u 19:01 sati.