Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

SJEDNICA VZŽ KC-KŽ

KOPRIVNICA

U Vatrogasnom domu Križevaca, održana je posljednje ovogodišnja sjednica Predsjedništva, Zapovjedništva i Nadzornog odbora Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicu je vodio predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Marijan Kicivoj, koji je nakon pozdravnih riječi predložio izmijenjeni Dnevni red. U njemu prva točka bilo je usvajanje zapisnika s prošle sjednice, a nakon toga dogovor o održavanju godišnjih izbornih i izvještajnih skupština u idućoj godini.

Zaključeno je da svako društvo, odnosno Vatrogasna zajednica Općina i Gradova dostave termin održavanja na adresu Vatrogasne zajednice županije. Donesena je i odluka o visini sredstava prilikom obilježavanja godišnjica društava. Ova naknada od strane Vatrogasne zajednice županije kreće se od 1.000 do 12.000 kuna za društva osnovana prije 10. pa sve do 140. godina. Iduće godine 18 Dobrovoljnih vatrogasnih društava obilježit će svoje obljetnice osnutka i rada.

Među ostalim donesena je i odluka o nabavci vatrogasne opreme, koja će se nabaviti zavisno o sredstvima s kojima će zajednica raspolagati. Na prijedlog Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica, jednoglasno usvojeno je da se čin počasnog vatrogasnog časnika dodjeli: Ivanu Vitelji, Tomi Ernečiću, Ivanu Krleži, Dragutinu Rendiću i posmrtno Josipu Premcu.

Na kraju sjednice u ime domaćina Vatrogasne zajednice grada Križevaca prigodne blagdanske čestitke prisutnima uputio je predsjednik Ivan Mužić, zapovjednik JVP grada Križevaca Valent Furmeg, županijski zapovjednik Slavko Tucaković i Marijan Kicivoj. vatrogasac.net


Post je objavljen 19.12.2008. u 09:07 sati.