Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qpackcura

Marketing

blago onom tko te NEMA

opet sam sve spiskala. i kako mu sada objasniti da to meni ZBILJA treba. imam par komada odjece u ormaru koji su stvarno exskluzivni!
ali nemogu nista s nima jer mi uz svaki taj komad nedostaje pokoji detalj. i tako se vracamo na ONE stiklice. zeljela sam univerzalne elegantne crvene stiklice! naravno da za zeljene nisam imala dovoljno para jer su kostale 500 kn, i kriza ce i dobila sam otkaz. i tako sam na kraju kupila crne, tip zmijske koze, na snizenju. trudim se zavoljeti ih. a posto sam bila tuzna zbog crnih stiklica, kupila sam crvene hlacice! sada mi je srce na mjestu...neko vrijeme. a kada sam vec bila u djiru, kupila sam crveni remen i crnu vesticu. to mi je bilo neophodno (mos mislit).
a kako sam mu objasnila? sa svojim tuznim pogledom da nemogu jednoteistu robu nositi dvije godine za redom, da se ne osjecam privlacnom, i da mi stvarno, ali stvarno sve treba! i naravno, nabila sam mu na nos (u rukavicama) da crvene stikle nisam kupila jer su bile skupe, a ja sam razumna kad je novac u pitanju. i jos sam mu izbrbljala par nebulaza koje vjerojatno nije popusio...a stace, rekao je samo Ok.
danas idem na veceru sa ekipom iz bivse firme, i moram ga zicati pare. bit ce presretan. prva misao ce mu biti: blago onom tko te NEMA.


Post je objavljen 19.12.2008. u 13:04 sati.