Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Najava 4. kola Zimske lige ...

Iako vjerujem da svi jako dobro znate, red je da najavim sutrašnje 4. kolo zimske lige u trčanju. Lokacija je Kastav, trči se od Crekvine do lovačke kućice i nazad, dužina staze je cca 5,6 km. staza je makadamska, poprilično valovita i sutra vjerojatno blatnjava.

To, to nas neće spriječiti da se još jednom okupimo, provedemo vrijeme u zajedničkom ugodnom druženju. Nadam se da će vrijeme biti prihvatljivo, dosta smo se protekla dva tjedna nagledali kišurine juga i buretine.
U prošlom kolu uveli smo malu nagradnu igru, nazvanu Mikado (reklamiram ih besplatno, baš sam blesav) pa nema razloga da ne nastavimo. Propozicije znate, treba pogoditi broj učesnika sutra, i taj podatak ostaviti u komentarima ispod ovog posta. Nemojte da vas zbuni eventualno traženje registracije, ne morate biti registrirani da bi ostavili komentar. Samo se potpišite bilo kakvim identifikacijskim nadimkom.
I za kraj nešto jako tužno i ružno. Da život nije uvijek lijep, na najružniji način nas je podsjetila strahovita nesreća koja se dogodila jednom našem prijatelju trkaču. Članovi njegovog kluba organiziraju humanitarnu utrku kojoj je cilj pomoći obitelji. I ja se priključujem uplatom jedne prosječne startnine, iako na utrku ne mogu otići. Ako vas ima još koji želite pomoći, broj žiro računa TK Maraton 95 je : 2360000 – 1101729657 sa naznakom „Za Janju“ …

P.S. Sutra je poslijednja prilika da se ravnopravno uključite je je preostalo još 5 utrka, a upravo toliko ih se i boduje ...

Post je objavljen 19.12.2008. u 08:18 sati.