Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

SMANJENJEM PRORAČUNA PROLONGIRANA IZGRADNJA VATROGASNOG SPREMIŠTA

HERCEGOVAC

Proračun od četiri milijuna i 548 tisuća kuna za iduću godinu izglasali su vijećnici Općine Hercegovac. Posebno veseli što je donijet jednoglasno, kaže načelnik Dragutin Kučera, dodajući da je realno planiran da bi se zadovoljilo što više želja građana. Početkom nove godine rješavat će se vodovod u Palešniku.


Proračun od četiri milijuna i 548 tisuća kuna za iduću godinu izglasali su vijećnici Općine Hercegovac. Posebno veseli što je donijet jednoglasno, kaže načelnik Dragutin Kučera, dodajući da je realno planiran da bi se zadovoljilo što više želja građana. Ovogodišnji, koji je izmjenom u rujnu dosegao pet milijuna kuna, sada je smanjen na tri milijuna i 665 tisuća jer svi planirani prihodi nisu i ostvareni. To se prije svega odnosi na dotaciju Hrvatskih voda koje će sufinancirati izgradnju vodovoda u Palešniku, što ostaje za iduću godinu.

Realne su mogućnosti, ističe Kučera, da voda prođe kroz sve palešničke ulice kao značajan napredak u vodoopskrbi nakon zagađenja bunara uslijed prevrnuća cisterne. Vijećnici su odlučili i o sufinanciranju asfaltiranja ceste u Velikoj Trnavi i Palešniku. Prolongirati se mora izgradnja mrtvačnice u Ladislavu i vatrogasnog spremišta u Hercegovcu. Početkom godine više će se razmišljati i o zaštiti od požara za čiji je Plan izrade imenovano povjerenstvo. Krugoval


Post je objavljen 18.12.2008. u 18:31 sati.