Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonedcandy

Marketing

Kraj škole!

U zadnje vrijeme sve je nekako krenilo naopako. I sada, kada čitam prethodne postove, kontam, blog mi je postao nekako... Emovski. xD Al eto, kako je kraj škole, sad sam pre happy, i ništa mi nemože pokvariti raspoloženje. Više mi je bio pun k.... te škole. Kao da nemam dovoljno problema bez nje, pa me još profesori cijelo vrijeme ispituju, i što je najgore, cijelo vrijeme se mješaju u moj privatni život i govore mi da ostavim dečka, jer on kao, loše utječe na mene. Wtf?

Uglavnom, škola je prošla puno bolje nego što sam se nadala. Pala sam samo 4 predmeta, što je dobro, jer mislila sam da ću past 7. Haha! Pala sam povijest, tehničke materijale, fiziku i mehaniku. Od dvica imam zaključeno... Hmm... Zemljopis, praksu i... neam pojma, trica nemam, četvorke su mi informatika, engleski, hrvatski i neznam jeli još išta a petice vjeronauk (haha, to skoro cijeli razred ima 5) i matematika . Ukupno imam 17 predmeta, neznam jesam li sve nabrojala. A jbga, zajebala sam ovo polugodište, al koga briga. Ne dobivamo nikakvu svjedođbu, ništa, tako da mi mater neće ni viditi zaljučene ocjene sve do prvog polugodišta, kad razrednik pozove sve roditelje i dadne im da vide ocjene sa polugodišta xD Weee. Ipak ću slavit novu godinu!

Neznam, danas su svi bili nekako sretni, iako je padala kiša. Bila sam sva mokra. Isse. Smrzla sam se. Ja i Šizi prvo sjedile vani nekih sat vremena. Onda krenila sa Valom, Kikijem i Dijanom prema Bestu, i prolazi autobus, a kako je bila neka ful velika lokva, cijelu me poprska. I mene, i Kikija, i Valu, neznam jeli Dijanu. Ćak i po licu, po kosi, cijela sam bila mokra. Kiki skroz popizdio, počeo se derat na vozača, psovat mu neš, a idu Bojan, Kratki i neznam ko'e bio još iza nas. I govore oni kao Kiki, pa šta ti je, kako možeš tako pred curom psovat. Ja samo stojim i blijedo gledam. S kojim sam ja psihopatom... I još govori on ma boli me kurac, ja pogledam u njega, a on me odma neš počme grlit i govorit da se šalio. AHA. BAŠ.

Hh. A niš. Pozdravljam sviju. Pozz. I da. To bi bilo to xD

Post je objavljen 18.12.2008. u 18:14 sati.