Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnepande

Marketing

ANALIZA DOSADAŠNJEG DIJELA SEZONE

Malonogometaši su završili u 2. Ligi nakon spornih odluka organizatora, košarkaši su se borili za 1. Ligu, da bi ispali u 3. Ligu dok su odbojkašice zasjale u novim dresovima i izborile solidan rezultat, nastup u 2. Ligi. To je kratki rezime dosadašnjeg dijela sezone.
Moram pohvaliti i novog profesora Jankovića koji je sigurno unio pozitivnu promjenu. Prvo je odradio odličan posao sa novim dresovima naših sportaša. Osim toga, profesor Janković bodrio je naše ekipu u preeliminarnom natjecanju u svim utakmicama osim košarkaške utakmice protiv PBF-a. Tada nije mogao doći zbog obveza izvan fakulteta. No, tko će mu to zamjeriti? Naravno, nitko.
Zato pozivamo sve one koji su sudjelovali u dosadašnjem djelu sezone, svojim igranjem, bodrenjem ili pak na neki treći način, da u petak 19. prosinca na piću na otvaranju caffe bara Malibu u Savskoj (između velikog T-mobile centra i Zlatnog mede) uz rakiju, Cappy, Karlovačko, ili možda Red Bull po promotivnim cijenama, proslavimo uspjehe naših sportaša.

KOŠARKA

Momci su igrali dobro. Vidjelo se da imaju ideju. Ni borben pristup nije izostao. Ipak, za uspjeh je potreban i faktor sreće. Mi ga nismo imali. Zato su naši košarkaši danas u 3. Ligi, a ne 1. Ligi gdje realno i pripadaju.
Naš voditelj selekcije Domagoj napravio je dobar posao. Napravio je dobar odabir igrača. Pravim izmjenama igrača okrenuo je tijek prve utakmice protiv PMF-a. Protiv PBF-a momčad je odveo u rulet produžetaka mirnom realizacijom tri slobodna bacanja u posljednjoj sekundi regularnog dijela. Zato mu nitko neće zamjeriti loš rezultat.
Na terenu se najviše istakao baš Domagoj. Bio je pravi vođa. Zabio 35 koševa u dvije utakmice. Antunović se isto tako istakao kao igrač bez kojega se ne može sa prosjekom od 11 koševa po utakmici. Moram pohvaliti i Antonijevića koji je sezonu počeo kao drugi razigravač da bi nakon odlične predstave protiv PMF-a osigurao mjesto u početnoj petorki. Preokrenuo utakmicu protiv PMF-a. Solidan protiv PBF-a. Protiv PBF-a istakao se i Matej.

MALI NOGOMET

Prekinuta im je utakmica protiv AGORA-e u kojoj su trebali osigurati prolaz u 1. Ligu dok je PMF napunio mrežu AGORA-e do vrha i otišao dalje uz bolju gol razliku. Velika nepravda. Ipak, ni 2. Liga nije neuspjeh.
Novi voditelj selekcije Aldo napravio odličan posao. Zaslužan za bitnu pozitivnu promjenu-ove godine imamo momčad. Na žalost, prošle godine nije bilo tako. Osvježio momčad sa nekoliko novih brucoša uz igrače iz prošle selekcije. Nema sumnje da bi ispunio zacrtani cilj ulaska u 1. Ligu da su uvjeti bili regularni.
Na službenim utakmicama najviše je pokazao Karamarko. Odličan protiv PMF-a. Kreirao nekoliko opasnih šansi i asistirao protiv AGORA-e prije prekida utakmice. O njegovom zalaganju na prijateljskim utakmicama bolje ne pričati.
Ilijaš se pokazao kao igrač koji mora igrati u prvoj postavi. Odličnog šuta i pouzdan u obrani, često strijelac. Igrač sa ružičastim tenisicama Tomašković pojačao momčad tamo gdje je bila najtanja. Odradio odličan posao kao zadnji. Naš golman Vinko redovito nas spašavao sjajnim intervencijama. ''Bombarder iz Fojnice'' standardno dobar. Zabio nekoliko sjajnih golova, pogotovo prije prekida protiv AGORA-e.
Od novaka u ekipi, Ledinski ostavio pozitivan dojam borbenom igrom do ozljede koljena. Fort je opet dokazao svojim igrama i ponekim golom da se na njega mora računati. Novi igrač Prahić isto je ostavio dobar dojam. Zabio bi svaki put kada bi ušao u igru s klupe. Rezervni golman Mostarac pokazao da je odlična zamjena sigurnom Vinku.
Aldo nije pružao partije kao prošlih sezona kada se morao dokazivati. Ove godine on je bio vođa i motor ove radničke ekipe pošto nemamo pojedinca koji se kvalitetom ističe. Bez njega naša momčad izgleda beskrvno.

ODBOJKAŠICE

Odigrale odlično protiv AF-a i izgubile od bolje ekipe PBF-a. Ovom prilikom čestitam odbojkašicama na 30 ostavljenih komentara nakon pobjede protiv AF-a. Time su oborile rekord bloga po broju ostavljenih komentara na jednom postu.
Novi genijalno uski dresovi, i pogotovo njihovo skidanje i bacanje nakon poraza od PBF-a, nadamo se, početak su jednog divnog trenda na ženskim odbojkaškim terenima. Zato predlažemo da se taj nudistički trend događa što češće. Čak smo pratili i igre naših kolegica.
Sanja je odigrala dvije odlične utakmice. Protiv AF-a se istakla serijom servisa, protiv PBF-a odličnim smečevima. Ivana je odigrala odličnu prvu utakmicu. Drugu utakmica je bila solidna. Još su se istaknule u Anđela svojim blokovima, te Zrinka serijom servisa protiv AF-a.

Sve najbolje za blagdane, sretan Božić i Novu Godinu žele vam Crne Pande.

Post je objavljen 18.12.2008. u 08:54 sati.