Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frckavaamy

Marketing

I am just thinking...

Image and video hosting by TinyPic

Mislim si ja i mislim i mislim i onda to već prelazi u razmišljanje o tome što je krenulo krivo u vezi Ami Fiip...
Istina smetale su mi neke stvari (više njih), ali trudio se ispraviti ih, tj promijeniti ih ili ti prilagodite se meni. A ja "princeza" prestala sam obracati pažnju na lijepe stvari koje je radio za mene (njije ih bilo mnogo, ali su mi ustvari puno značile) nego sam mu samo prigovarala kada bi nešto loše napravio. I na kraju kasno shvatila kolko to ustvari čovjeka ubija u pojam kad mu smao pogreške nabijaš na nos a ne znaš mu reći koliko te nećime usrećio. Evo reći ću vam jednu stvar koju je ućinio za mene od koje sam ostala bez riječi. Tu u kvartu ima jedan most koji ja jako volim jer je nekako mirno i volim ici na njega razmisljati kad mi je glava puna svega, nekako me to opušta i smiruje. On zna da jako volim to mjesto i znao je i on otići tamo. jednu vecer me pozvao tamo i prije nego sam dosla uz rub mosta poslozio je one male svjecice i odsvirao mi na gitari i odpjevao nasu pjesmu "so kiss me"... ljudi moji ja sam ostala bez riječi od sreće, samo sam se onako tupavo smješkala :P isto tako puno svog vremena je posvetio meni i uvijek je bio tu za mene kad sam ga trebala :) Lose stvari tj one koje bi mijenjala nije potrebno spominjat jer ustvari nisu usporedive s ovim dobrima i nije mi janso zasto sam im pridavala vise paznje :(
Voljela bih da smo sličniji, ali nebi htjela da se mijenja po meni, zelim da ostane svoj jer ipak sam se zaljubila u njega onakvog kakav je :) razilazimo se što se tiče glazbe pa nam je malo teško uskladit mjesta izlazaka, ali uvijek nam ostaju Jinxi i TBF koje sam ja počela slušati s njim :) a i pokoji odlazak u Purgeraj ili In bar, a Bože moj nebu svijet propo i ak koji put odemo van svatko na svoju stranu :)
Ups sad pišem kao da smo se pomirili... nismo, ali smo se poljubili i bilo mi je jako lijepo :) Ljubila bi ga cijelu noć :)
Voljela bi da se pomirimo ali moralo bi se puno toga promijeniti...
Ah, sto bude bude... ali ja se potajno nadam... :)

I za kraj... razmisljala sam kolko je dečkima lakše nekim sitnicama iznenaditi i usrećiti dragu nego nama njih ili meni jednostavno pada vise ideja kako iznenaditi curu :P pa evo npr. znate one male balone na štapićima... mislim da bi neku malu romantičarku usrećio jedan u obliku srca :)... ili najdraža čokoladica... ili cvjetić... ili veeeeliki zagrljaj bez nekog posebnog razloga :)

Eto tolko zasad od mene, ima se što za čitat :)


Pusa Fiipu ;)





Post je objavljen 17.12.2008. u 23:46 sati.