Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Roditeljski sastanak za Vodice - limači

Ekipe Dubrave 97, 98 i 99 kreću za Vodice sa Klake u subotu 3.1.2009. u 6,15. Na današnjem sastanku za limače trener Palić je roditeljima dao popis stvari koje treba pripremiti za put:
- zdravstvenu iskaznicu
- pribor za osobnu higijenu
- pidžamu
- donje rublje - 5 potkošulja i gaćica
- čarape - 7 pari
- majice kratkih rukava
- svečana trenirka
- radna trenirka
- štucne
- šuškavac
- tenisice i kopačke
- kapa, rukavice, štrample
- jakna
- kupače gaće i ručnik
Limači 99. obavezno trebaju ponijeti četku za pranje kopački, dok starijim limačima ovaj rekvizit, kaže trener, nije potreban jer oni utakmice igraju na umjetnoj travi.
Trener je također savjetovao da se ne pretjeruje sa stvarima, ali svakako treba voditi računa o svakodnevnim treninzima i utakmicama koji podrazumijevaju najmanje dva tuširanja dnevno i vremenskoj prognozi tj. uvjetima na terenu. To je naročito važno pri određivanju količine donjeg rublja, čarapa, radnih trenirki i štucni. Uz sve dnevne obveze djeca će imati i nešto slobodnog vremena, pa bi bilo dobro ponijeti i neku društvenu igru.
živac
I '98. neka ponese četku, ako imaju, i rezervne kopačke jer će se trenirati na prirodnoj travi; ako bude kiše biti će i blata. Klinci iz drugih klubova čistili su kopačke u moru (ako nije bilo jače valovito) i zatim su sol isprali u kupaonici u hotelu. Dobra ideja.
Roditeljski sastanak na istu temu za zagiće predviđen je u petak, vjerojatno nakon treninga.

Post je objavljen 17.12.2008. u 20:44 sati.