Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Čapljinac Ante Kukrika:Želimo osvojiti duplu krunu!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Uspješnu rukometnu karijeru,u kojoj je pored matične Čapljine nastupao još za hrvatski Metković,talijanski Prato i tuniski Club Africain,Ante Kukrika(26),je ovog ljeta nastavio u najpopularnijem makedonskom klubu, Vardaru iz Skopja,kojeg sa klupe vodi trener Veselin Vujović.
Ambicije njegovog tima, nakon prošlogodišnjeg drugog mjesta,svakako su potisnuti u drugi plan Metalurg,aktualnog prvaka koji im i ove sezone predstavlja jedinog pravog konkurenta.
"Isto tako smo i mi njima jedina prava prepreka do duple krune, što je i naš cilj nakon ispadanja iz Kupa kupova.Za sad imamo jednak broj bodova, međutim jesensku titulu smo osvojili mi zahvaljujući boljoj gol razlici.Zadovoljan sam svojom igrom u dresu Vardara,ali ne i do sad pruženom minutažom" ,kaže Ante Kukrika.

Obzirom da makedonsko prvenstvo broji osam momčadi,natjecanje je organizirano u četverokružnom sistemu,gdje su spomenuti gradski rivali već dva puta ukrstili koplja.
"Obje utakmice su završile neriješeno i tu smo mnogo propustili,jer smo oba puta imali vodstvo do pred sami kraj.Inače,zanimljivo je da su Vardar i Metalurg u posljednje tri godine odigrali jedanaest remija! Iako je sve moguće,mislim da smo i dalje prvi favorit za osvajanje prvenstva i Kupa, jer ipak smatram da imamo bolju ekipu od Metalurga" ,ističe Kukrika.
U osmini finala Kupa kupova Vardar se namjerio na Kadetten Schaffhausen,koji je bio uspješniji u dvije utakmice.
"Ni tu nismo imali sreće,obzirom da smo u prvom meču imali i do deset pogodaka razlike,a završili smo ga sa plus šest(33:27).U Švicarskoj smo slabo ušli u uzvrat,što je protivnik iskoristio ostvarivši pobjedu za četvrtfinale (33:25).U Skopju je ispadanje iz osmine finala Kupa kupova od renomiranog protivnika kakav je Kadetten ipak ocijenjeno neuspjehom,što ćemo nastojati ispraviti osvajanjem titula u domaćim natjecanjima"
,najavio je Ante Kukrika.

Post je objavljen 17.12.2008. u 15:38 sati.