Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Mali prst moje Drage

Znate li vi uopće kako izgleda mali prst moje drage, na lijevoj nozi, da ne bude zabune....
Ma siguran sam da ne znate. Pa od kuda bi i znali kada ga nikada niste vidjeli. Jedino vam mogu prišapnuti da jako liči malom prstu na desnoj nozi.
Sada se vi sigurno pitate: A šta to ima tako interesantno na tom njenom malom prstu lijeve noge da zaslužuje da mu se posveti čitav post?
E ovako...Ima u njemu nešto čudno, neka čarolija čak. Čudno je to da uvijek kada imam najbolju namjeru da od tog malog prsta na lijevoj nozi stignem do malog prsta na desnoj nozi nikada ne uspijem u nakani.
Pa da onda krenemo od tog malog prsta na lijevoj nozi. Taj vam sigurno nije do prstenjaka jerbo ona na nogama ne nosi prstenje pa tako i ne znam kako se taj susjedni prst stvarno zove. No to uopče nije bitno u ovoj priči. Ono što je bitno je to da ja volim taj njen mali prst. Volim ga sisati, volim ga lizati, volim uvuči jezik između njega i onoga što nema ime a zovu ga prstenjakom, jebo ih da ih jebo prsten.

236Jasno kada probam mali prst, pa onda onaj do njega, bezimeni, nema šanse da ne probam i ostale prste. Palac je pak posebna priča. Kako je slatko uzeti ga u usta i nježno sisati, cuclati, maziti jezikom i usnama, uvlačiti ga i izvlačiti, oponašati pravi jeb.

Nakon prvih pet prstiju krenem na put prema prstima na drugoj nozi a to vam ide ovako. Polako se spuštam jezikom i milujem joj taban. E to ju dovodi do ludila jerbo je škakljiva dozlaboga. Pa još kada joj bradom lagano pređem po tabanu...ajmeeeeeee
Kako nema prste i na peti počinjem se poljupcima uspinjati uz list, pa ispod koljena, pa unuratnjom stranom butina. Sva se naježi kada ju tu bradom dodirnem, a meni vrag neda mira.
Ne znam zašto, ali jezik mi se uvijek nekako zapetlja upravo kada treba krenuti niz drugu nogu, prema drugom malom prstu. Zapetlja se tu negdije i kao da poludi. Ne da se dalje i gotovo. Ma ni Draga ne bi rado da nastavim započetim putem. Drži me za ovu moju sjedu kosu i ne pušta dalje. Ma jebeš drugi mali prst kada je i ovdije lijepo, prelijepo.
Sve mi se čini da ću morati krenuti od malog prsta na desnoj nozi. Možda ipak stignem do onoga na lijevoj nozi.
Kaže Draga: E nećeš stiči, garantiram...

Na blogu Drage možete čitati Blog susret u Rijeci


Post je objavljen 17.12.2008. u 09:03 sati.