Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

RECENZIJA: KEYSHIA COLE


A Different Me stoji na coveru novog albuma Keyshie Cole. Naziv je to njenog trećeg studijskog albuma, i ajde, ima ženska novu frizuru, a i cover je bolji od prethodnih, ali donosi ni više ni manje ISTU Cole koju smo naviknuli slušati do sada. Na mjestima za nijansu lošiju, rekao bih čak.
Što se tiče već spominjanog novog običaja ubrzanog izdavanja albuma, s prošlim (koji je izašao prije nekih godinu dana) i ovim albumom mogla imati dobrih 10 pjesama za jedan dobar album. Ovako smo dobili dva nedorečena i sklopljena u loše cjeline.
Thought You Should Know zasigurno spada u najsvijetliji trenutak albuma. You Complete me je negdje blizu, a tu su i zanimljive Erotic i No Other. Na većini ostalih zvuči nezanimljivo, dosadno i predvidivo (Make Me Over, Please Don't Stop, Where This Love Could End Up). Ron Fair i Keyshia Cole izvršni su producenti ovog albuma koji će se sutra pojaviti u prodaji. Od ostalih suradnika, tu su između ostalih i Polow Da Don, The Runners, Kwame i Tank, a na albumu gostuju i Monica i Nas.
OCJENA: 3

Post je objavljen 16.12.2008. u 23:31 sati.