Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekarambol

Marketing

ROCK MARINFEST

Image and video hosting by TinyPic




U Vinkovcima će se od 20. do 26. prosinca 2008. godine održati ROCK MARINFEST, koji započinje otvorenjem izložbe rock fotografija 20. prosinca 2008. u GK Joza Ivakić u Vinkovcima s početkom u 20 sati a završava rock koncertom 26. prosinca 2008. godine.
Festival je organiziran u sjećanje na rano preminulog gitaristu Marina Pokrovca, rođenog 1965. godine. Završio je osnovnu i srednju glazbenu školu za gitaru i svirao u nekoliko vinkovačkih rock grupa 80-tih : 'Duo debi', 'Razlagači', 'the Karambol' 'Radni ljudi i građani i sve ono što je proteklih godina krvlju stvarano', 'Argus', 'Pest Antun band', 'Majke' ... Mnogi današnji poznati vinkovački gitaristi su svoje prve akorde naučili upravo od njega. Živio je u nekoliko navrata po nekoliko mjeseci u Londonu gdje je također svirao s tamošnjim glazbenicima. Tragično je stradao u prometnoj nesreći 25.02.1989. godine, vraćajući sa sa probe grupe 'Majke'. U automobilu s kojim su sletjeli u Bosut, osim njega život su izgubili i Pavo Pap i Goran Matoševic - Bratanac. Osim što je bio izuzetan glazbenik koji bi sasvim sigurno napravio veliku karijeru, jer su se već tada za njega zanimali poznati bendovi ondašnje države, bio je i fantastičan čovjek, izuzetan dečko i pravi prijatelj.
Festival se organizira u povodu 20-godišnjice Marinove smrti, humanitarni je, a organizatori imaju želju da postane tradicionalni te preraste u veću, višednevnu rock atrakciju .
Na festivalu koji će se održati u Vanilla clubu 26. prosinca 2008. sudjeluju vinkovačke grupe :

Punčke,
Neću žvake oću kusur,
Thee Knuckleheads ,
The Karambol,
Septica i
Shorty,
te gosti iz Osijeka - Grupa tvog života.


Ulaz je simboličnih 20 kuna
, a sva zarada i donacije idu u korist stana u Zagrebu za maligno oboljelu djecu iz Vinkovaca.

Početak je u 20 sati.


POKROVITELJI: Vukovarsko-srijemska županija, Grad Vinkovci, GK Joza Ivakić Vinkovci, Vanilla club, foto klub Vinkovci, Elemont neon, tiskara Zebra, Čutura-štit, Karlovačka pivovara i Savjet mladih grada Vinkovaca.

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJI: Vinkovačka televizija, Glas Slavonije, Slavonski radio i radio VFM


Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 16.12.2008. u 21:00 sati.