Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamo-zagreb-1945

Marketing

Akcija «Korak u život» - Derbi Dinama I Hajduka

Image and video hosting by TinyPic

Akcija «Korak u život» pokreće se s ciljem pomaganja uspješne socijalizacije mladih štićenika domova za nezbrinutu djecu.

Želeći dati doprinos izgradnji društva jednakih mogućnosti organizatori projekta «Korak u život» žele pokrenuti trajnu akciju koja će kontinuirano generacijama mladih koji izlaze iz Domova osiguravati smještaj i novčanu pomoć kako bi lakše zakoračili u život.


Vrhunac događanja planiranog da zabavi i educira sve naraštaje bit će malonogometni derbi između NK Dinama i NK Hajduka te večernji koncert «Severina i prijatelji».

Image and video hosting by TinyPic
Naše Legende



Inicijator akcije je Rotary klub Zagreb Kaptol, a svoju podršku projektiu dali su premijer Republike Hrvatske Ivo Sanader, predsjednik Stjepan Mesić, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, državna tajnica za socijalnu skrb Dorica Nikolić i Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi. Prijatelji i glasnogovornici akcije koji su pristali nesebično donirati svoje vrijeme i trud su Severina, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, te najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić. Medijski pokrovitelji projekta su HRT, Nova TV, RTL, EPH i Večernji list.


Image and video hosting by TinyPic

Utakmica legendi Dinama i Hajduka igra se u nedjelju, 21. prosinca u Domu sportova s početkom u 15.30, a za Dinamo će nastupiti Boban, Prosinečki, Šuker, Mamić, Cvitanović Jurčević, Jurčić, Rukavina, Komljenović, Kasalo i Jozić, a izbornik «modrih» bit će Miroslav Ćiro Blažević.

Post je objavljen 17.12.2008. u 05:21 sati.