Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

199. "CBO" Cijelodnevni Božićni obrok

Posjetite li jedan od lanaca dućana u Hrvatskoj, potražite na policama specijalnu ponudu za ovaj Božić...cijena pristupačna s obzirom na velikodušno izmješan obrok. Ah da, ne samo to, za vaše djete ili djete od susjeda koji vas maltretira svojom vriskom i bukom, dobit ćete i igračku na poklon.
Jedna konzerva - jedna igračka.
Brzo u šoping jer nama je remen stegnut,(količina ograničena), a sebi su za iduću godinu u proračun stavili povečanje plače.
Što sad?
Ništa.
Već sam natipkala "svi smo mi pušaći" bilo cigareta, bilo laži s kojima nas hrane. Eto zato je i izmišljena specijalna konzerva za nas "luzere" da ne ostanemo gladni za Božić. CBO (cjelodnevni Božićni obrk za samo 6.49 kuna, a sastoji se od šunke i kolača). Nitko u Hrvatskoj neće biti gladan. Mi smo jadni-gladni jer ne spadamo u onih 200 obitelji. Bljak, bljak...

Image Hosted by ImageShack.us




Ima još jedna novost...naime od ove zime (za modu proljeće-ljeto) u našim će se prodavaonicama obuće naći i novi model cipela...ne nisu "Martinsice", ovo su "Sanaderice". A sad stegnite remen da bi imali za novi modni hit.

Image Hosted by ImageShack.us



Voli Vas Ančica (još uvijek u Utrinama, iako je i Remetinac općina Novi Zagreb)


Post je objavljen 16.12.2008. u 11:48 sati.