Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Slike sa novim fotačem

Image Hosted by ImageShack.us

Naravno da sad ne hodam nikam bez da sobom vućem oba fotača jer novi ipak nije makro, a meni je to najveće sreća kad se mogu zaokupiti u male motive koje drugi ljudi ni ne primjećuju jer samo prođu ili preko ili pored njih, pa sad s dvije torbe malo teže ide, a i nespretno je do bola. Mislim da je krajnji čas za kupiti veću torbu ili ruksak, pa da mi obje budu na istom mjestu, a onda bi i stativ stao unutra, a ne da hodam ko putujući cirkus.


Image Hosted by ImageShack.us

Kako me prati smola, tj loše vrijeme, nisam ulovila ništa značajnih slika iz prirode jer novi fotač je dušu dal za dobre panorame i pejsaže. Ono malo što je bilo snijega, nisam još bila dovoljno vična vješto uslikati, pa su slike uglavnom niškoristične. Zato imam nešto ružica iz vaze za koje mislim da mogu proć kao testeri za prvu ruku dok se ne upustim u neke ozbiljnije projekte, a koji su na pomolu slijedećih dana...

Image Hosted by ImageShack.us

Bilo bi još par krasnih od sinoć, sa jezera da sam se kojim slučajem sjetila prebaciti fotač na panoramu sa portreta, ovako su sve slike mutnjikave koje samo sa puno mašte možemo nazvati "umjetničkim" doživljajem ali kako nemam tendencije da stvari zovem krivim imenom, slike sam proslijedila tamo gdje i spadaju. Tj. u smeće.

Bit će još takvih ako ne i boljih motiva...


I svakako ne zaboravite posjetiti FotoTvornicuSnova, tamo se svakodnevno može vidjeti pokoja nova slika iz svih mojih što novih što starih i najstarijih kameraPost je objavljen 16.12.2008. u 11:40 sati.