Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odjutraprekozore

Marketing

*rišit se tereta*

Biće ovo jedna zla zima.
I prije nego šta padnen u neke druge sfere življenja s starton na 20.12.i izgubin malo razuma koji mi je osta,moran,bar ode,olakšat i sebi i ljudima s kojima nisan načistu stvari.I napisat ono šta možda nikad neću moć reć.
Pripoznat će se....

-Zbog tebe ću se naučit principima,i kad si ti tu ne znači mi puno ni njegovo lice,ni njegove pare,ni njegov dolazak,ni njegove vještine(.....),i zbog tebe okrenit ću novu stranu svega ovoga i čuvat te.Vridan si toga.Činiš da se osićan ka malo dite,a ja i jesan jedno dite,i tebi ću reć....Reć ću ti sve.

-Ti,ža mi je šta san ti pokvarila početak ove godine.
Nisan bila u redu i za to mi nema isprike.Neke stvari san mogla rišit na drugi način,splet okolnosti je bia takav kakav je,a riči su tada bile teret i na najgori način si shvatia neke stvari.Meni fališ,ka prijatelj,ka osoba s razumon,iako te volila nisan dugo prije sranja koje san napravila jer se ono lipo,ona početna ljubav,oni majmunčići ( :) ) pritvorilo u dvi monotone vegetativne pojave koje dišu,povremeno hodaju i jedu,jebu se i govore prazne riči.
Varala san,vara si i ti.Više nije imalo smisla.
Bia si mi sve nekad davno a osta si mi puno,i ža mi je šta san sve obavila na najgori način i svu sriću ti želin u trenutnoj vezi.
"slušaj riječi,imam mnogo za reći.........."


-A ti.....Ti mi nisi bia niko,jer ono šta san volila kod tebe nisi bia ti.
Neću se žalit na ono šta je bilo jer je bilo dobro i meni i tebi,ali žalit ću se na tvoje pičkaste osobine koje tako brutalno sakrivaš.
Nadan se da se više nikad nećemo vidit al i tebi isto želin sve sritno,pa makar da srednju završiš kako triba.


-Tebe se odričen,jer toliko podsićaš na njega,mada za to nisi kriv,i prijatelji ostajemo jer me nasmijavaš toliko puta,ali sranja koja smo napravili tribaju stat.Ako ne zbog mene i tebe,zbog njega tribaju.
Smijat ćemo se i dalje.
Samo na razdaljini.


-Draga,minjaš se zbog budale.
Minjaš sebe iz korijena,iako bi zapravo tribala minjat njega.
Ja te volin i ka u stare dane,dobro nam je,al to šta radiš sebi zbog njegovih grešaka........To mrzin.
Uništavaš svoju osobu.
Uništavaš sebe.


A sad plovimo ka još jednon danu,odbrojavamo do petka i započinjemo nešta nakon čega se možda niko neće vratit isti.
I ja,tokarica,u hladnon danu spuštan se od moje industrijske i novog razreda,,,,,a on dolazi,u ružnon bilon kombiju,gleda,vraća se i ljubi me,jer kako kaže,nije moga više izdržat.




Post je objavljen 16.12.2008. u 03:37 sati.