Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

tradicija odmora; 'reketarenje' na Srnin način

''Lov'' na Srnu se nastavlja,kao i Darijev odmor..

nema novosti o transferu..samo informacija da je Tottenham NAVODNO odustao od zimskog ''šopinga'' ...ostala su još dva kandidata (Real i Liverpool) ali imam osjećaj da će i to ''pasti u vodu'' - da će Srna i dalje ponosno nositi kapetansku vrpcu ukrajinskog kluba.
po mišljenju navijača,Srna je broj 1 u idealoj momčadi Shakhtara za 2008!

Image and video hosting by TinyPic

Za Darija je najbolji odmor onaj koji provede sa svojim najmilijima-okupljanje na obiteljskom ručku.. Ti odmori imaju i jednu tradiciju,a ona se zove igranje tenisa s Igorom Štimcem u Splitu.
Darijo je izjavio kako voli igrati tenis,na euru smo vidjeli njegovu emotivnu stranu koja je u ovom slučaju ( zvanom tenis ) razlog lomljenja brojnih reketa.dead

Image and video hosting by TinyPic

jednom je prilikom meč bio odgođen jer je Darijo 'gutao' antibiotike za grlo.umjesto na terenu,teniski derbi se prosuo medijskim člancima valom izjava poput ove Darijeve: ''Igor me se boji pa odgađa meč'' tako da su i novinari simpatičnim 'prepucavanjima' mogli nadopuniti eventualne 'praznine' u člancima.zubo bilo je to davno pa članak nemam,ali sigurno će i ovogodišnji meč biti zanimljiv zujo..

Glitter Photos
zima nam se kalendarski približava,kao i Božić i Nova godina..nadam se da će s njima ''u paketu'' doći i prve pahuljice snijega..yes


Post je objavljen 15.12.2008. u 23:00 sati.