Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Cassilas nedovoljan za Real, Barca slavila 2:0

Barca je u jednoj iznimno dobroj utakmici u subotu slavila protiv Reala na Nou Campu 2:0. trijelci su bili Eto'o (83') i Messi (90').

Image and video hosting by TinyPic
Samuel Eto'o je prvi zatresao mrežu Casillasa

Na 157. El Clasicu Barca je zabilježila pobjedu od 2:0 pogodcima Eto'a i Messija u drugom poluvremenu.

Prepun stadion fanova Barce i Reala u 22 h mogao je poćeti uživati u izvrsnoj utakmici u kojoj je Barca ipak bila ona koja je vodila igru. Sastavi su izgledali ovako; za Barcelonu:Valdes, Abidal, Marquez, Puyol, Alves, Henry, Gudjohnsen (od 64' Busquets), Xavi(od 90+1' Keita), Toure, Messi i Eto'o (od 88' Hleb). Za Real: Casillas, Ramos, Cannavaro, Metzelder, Salgado, Drenthe, Guti (od 74' Javi Garcia), Gago, Sneijder (od 35' Palanca), Higuain (od 77' Van der Vaart) i Raul.

Prvih 15-ak minuta proteklo je uz punu dominaciju Barce. Nakon početnog pritiska Barce i Real je zaprijetio vrlo ozbiljno 2 puta Valdesu no jedan na jedan Drenthea i lijep udarac Sneijder brani izvrsno raspoložen Valdes.

Drugu poluvrijeme Barca opet stvara početni pritisak koji ne iskorištava. Nakon toga Palanca puca malo iz kosa no Valdes još jednom izvrsno brani. U 64. minuti zamjesto Gudjohnsena ulazi Busquets koji samo 5 minuta poslije zaradi jedanaesterac za Barcu. U 70. minuti Eto'o puca s bijele točke no Casillas izvrsno brani. U 83. minuti Xavi izvodi korner, Puyol puca no malo promašuje loptu na koju je naletio Eto'o i to je 1:0 za Barcelonu. Tada Real ide napadati, a kontru koju je kratko vukao Henry u 90.+2. Messi završava lijepim lobom Casillasa za konačnih 2:0. Tim je rezultatom utakmica i završlia.

Dodajmo da sada Barca ima 12 bodova ispred Reala, a ispred Valencie i Seville 8.

Sažetak El Clasica:




Post je objavljen 15.12.2008. u 15:20 sati.