Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnepande

Marketing

POKAŽIMO DA IMAMO SRCE

Studenti Pravnog fakulteta predvođeni studentskom udrugom Iuridicum organiziraju humanitarnu akciju s ciljem da se pomogne Centru za autizam u Dubravi. Kako? Dođite u petak 19. prosinca u 12h ispred Pravnog fakulteta (Trg maršala Tita 14). Tada okupljeni studenti zajednički kreću prema PBF-u kupiti slatkiše. Oni se kasnije nose u Centar za autizam Dubrava.
Transport slatkiša je osiguran i plaćen. Sve što trebamo je X-ica, 10 kuna i volja za pokazati da imamo veliko srce. I studenti našeg fakulteta mogu doprinijeti hvale vrijednoj akciji naših kolega sa Prava. Pokažimo da je tako. Svatko se može odreći barem jedne kave ispijene u nekom kafiću kako bi se pomoglo Centru za autizam.
Isto tako, možete donirati igračke, dječje knjige ili bilo što drugo čega se sjetite, a smatrate da bi koristilo autističnoj djeci iz Dubrave, ako vam ovaj termin humanitarne akcije ne odgovara. Zato je otvoren Ured pravobranitelja na Trgu maršala Tita 3, u potkrovlju u četvrtak od 10 do 12 sati. Oni će primiti vašu donaciju i prenijeti je skupa za ostalim darovima.
Djeca iz Centra za autizam bit će vam jako zahvalna. Zato budimo dio ove humanitarne akcije.

Post je objavljen 15.12.2008. u 11:38 sati.