Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnepande

Marketing

RIĐOVKE OSIGURALE 2.LIGU

Ženska odbojkaška ekipa izgubila je od PBF-a u dva seta, 25-11 i 25-20, te time izborila plasman u 2. Ligu.
Ipak, najvažniji trenutak ove utakmice zbio se nakon što je utakmica već završila. Tada je naša voditeljica Ivana pokazala kako je veoma talentirana i za skidanje dresa. Dres je doletio u ruke genijalnom izvjestitelju za blog Crnih Pandi. Hm… lijepa slika za vidjeti uživo.
Uglavnom, naše cure odlično su se držale u prvom setu sve do minimalnog zaostatka 6-5. Tada kreće furiozna serija naših suparnica koje ekspresno završavaju prvi set za konačnih 25-11. Nije pomogla niti minuta pauze pri zaostatku od 10-5. Zahvaljujući tri sjajna smeča Sanje na kratko smanjujemo rezultat, no ni to nam nije pomoglo.
Početak drugog seta donio je sličnu priču. Odlično se držimo sve 6-4. Nakon toga slijedi pad sve do 12-5 koji nije uspio prekinuti niti time out pri rezultatu 10-5. Vodstvo naših protivnica je raslo sve do 18-9. Tada se Riđovke bude i predvođene Ivanom i Sanjom dolaze na prihvatljivih 23-18 za gošće. Ipak, i drugi set gubimo. Ovaj put sa 25-20.
Daleko najbolji dojam u našoj ekipi ostavila je Sanja. Posebno se istakla sa pet efektnih smeč udaraca koje su naše protivnice mogle samo promatrati. Isto tako, Ivana je odigrala odličnu dionicu u drugom setu. Osim njih, istakla se i Anđela sa nekoliko sjajnih blokova.
Ulazak u 2. Ligu sigurno nije neuspjeh. Nema veze za poraz. Sada će naše cure dobiti priliku za uigravanje protiv slabijih ekipa. Čestitke cure. Crne pande su uz vas.


Post je objavljen 14.12.2008. u 22:40 sati.