Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazypepi

Marketing

=)


hi5 love graphics
Click Here For Hi5 Graphics

Čuvaj me u malom kutku svog srca. Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, ali voli me tek toliko da znam da postojim.

Ako se probudiš u ove sitne sate, vidjet ćeš da netko misli nate, a ako te ne probudi zvuk poruke ove spavaj anđele najljepše ti želim snove

Dođi mi u san ja ću da te ljubim. Uljepšaj mi noć jer se polako gubim. Neopisiva bol tijelom se širi, samo tvoj topli dodir može da me smiri!

Ako me potopi morski val, ako me potopi morska pjena, neka ti ove rječi budu uspomena. Uzmi nožić mali, isjeci srce moje, a umjesto krvi moje naćeš ime svoje.

Hoćeš li moći ove noći u postelju mi doći? Mazit ću te cjelu noć, a otići nećeš moć. Znam da se u duši veseliš, budi hrabar i reci da želiš

Ponekad dok te gledam, pitam se da li je netko ukrao zvijezdu i stavio ju u tvoje oči ili je to samo jutarnje svjetlo koje prolazi kroz tvoju šuplju glavu.

Gitara svira, srce plače, ja više nemam mira, ja te volim sve jače! Ako me zaboraviš nek ti je sretno, znaj da te volim i voljet ću te vječno

Cvjetiću moj, ako ti oluja života latice slomi i volju za životom prelomi, neka ti sunce koje će u oluji sjati bude sva ljubav što ti moje srce može dati


Nije ljubav kad su skupa dvoje, niti kad se slatke usne spoje. Ljubav je težina srca koja jako boli zato uvijek budi vjeran onom tko te voli.


Daj mi svoje usne da na njima gorim, daj mi svoje srce vidiš da te molim, daj mi svoju ljubav neka bude moja, daj mi sebe sudbina si moja!

Samo tko voli zna što boli, kako je ljubav teško naći... samo tko pati može da shvati što sve ljubav u životu znači!


Moji su stihovi sve što ti mogu dati, a ti pokušaj, probaj i molim te shvati, da je ova moja ljubav velika do neba i da te moje srce treba....

Kad te opet sretnem ne znam sta da ti kazem, najlakse bi bilo da ti ovo slazem, ne volim te vise oprastam ti sve, ne trazi me vise i ne zovi me.
Suza ce mi niz lice teci, ne znam sta cu ti na to reci, vidjet ces ljubav u ocima mojim, zato cu te izbjegavati jer toga se bojim.





Post je objavljen 14.12.2008. u 20:56 sati.