Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bilonekad

Marketing

Nemam sreće........u igrama na sreću

Unatrag nekog vremena dobivam gomilu pošte s pustim nagradnim igrama. Sve u stilu – ako kupite ovo dobit ćete i ovo, ako naručite nešto imat ćete popust od puno posto (kakva mi je to nagrada i ušteda ako moram kupiti i potrošiti ono što nisam ni planirala????)….i koliko god ja to ignorirala moj je poštanski sandučić zatrpan takvim stvarima. Više niti ne gledam o čemu se radi, izvadim iz sandučića i ravno s tim u kantu za smeće.

A ovaj je mjesec poseban što se tiče nagradnih igara.

Photobucket

Ne možeš otići u dućan a da te prodavačice ne salijeću raznim kuponima,…..ispunite, ubacite, sakupljajte naljepnice za ovo ili ono…..Nekih prijašnjih godina sam redovno sve ispunjavala, ubacivala, sakupljala…..ali nikad ništa.
Nemam sreće i gotovo.

Nikad u životu ništa nisam dobila na takvim igrama.
A poznajem dosta ljudi koji su na taj način dobili čak i nove aute. Zato sam i sama htjela vjerovati da ću jednom i ja imati sreće, da će doći i moj red……ali ništa.
Jedno sam vrijeme igrala i lotto ali nikad nisam pogodila niti tri broja……da ne pričam dalje.
Dok smo brat i ja bili klinci, tata nam je znao ponekad kupiti srećku lutrije…..čekali bi izvlačenje…..tražili broj u novinama…..brat je znao ponekad dobiti neku siću ali ja ništa. Jednom sam čak zamijenila srećke i uzela bratovu a njemu "podmetnula" svoju…..i naravno on je dobio a ja opet ništa.
Znači, ni ako varam ne valja

Sada više ne vjerujem u te igre, ne vjerujem u sreću, ne ispunjavam kupone i ne sakupljam naljepnice, naučila sam da se dobro moram pomučiti za ono što želim dobiti. Meni ništa nije besplatno.

Cccccc……a jesam lažljivica lažljiva. Jednom sam ipak dobila. I to prije milijun godina na maturalnom plesu, svi smo dobili broj a svaki je bio dobitan. E tada sam dobila …….. spužvicu za pranje posuđa……pih, katastrofa, ali ja sam joj se radovala kao malo dijete.

A vi? Imate li više sreće od mene?




Post je objavljen 14.12.2008. u 18:34 sati.