Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blue-princess

Marketing

Tatina wijest, Iwanina pobjeda i druženje s BeLLom

Jučer mi je mama rekla ono čega sam se najmanje nadaLa: tata neće biti tu za Božić. cry Odlučio ga je prosLawiti s Barbarom i njenom obiteLji. (moji starci su rastawljeni za one koji neznaju). Znači li to da je potpuno zaborawio na mene i Ivanu? PitaLa sam ju to. Ona je samo uzdahnuLa, a to je mogLo značiti samo loŠe. Rekla mi je da nas tata neće nikad zaborawiti, i htjeLa je još nešto nadodati aLi nije imaLa snage. DakLe, Ivana, mama i ja same za Božić.
No, moram wam se narawno pohwaLiti da je Ivana oswojila drugo mjesto u natjecanju u kLizanju! thumbup. Ja isto napredujem, ali za nas "mlađe" još se nije održaLo natjecanje. IšLa sam jučer popodne sa Unom do Belle (to je moj konj). Malo smo je očetkaLe i daLe joj sijena. Inače Bella žiwi u štali kraj kuće gdje žiwi moj djed. On se tako reć brine o njoj, kad ja ne stignem doći zbog škoLe. S Renatom je swe super, i dalje ga wolim najwiše na swijetucerek.
Neću wiše puno pisati, kad se ionako nije puno zanimljiwog dogodilo u zadnje wrijeme...očekujem puno kommowa (prije toga pročitajte u boxu upute za kommowe) i glasujte mi na anketi!
to je swe za danas od waše
mah....................bLuE pRiNcEsS SaBiNe....................mah


Post je objavljen 14.12.2008. u 09:47 sati.