Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natureisawhore

Marketing

I feel..

Toliko je vremena proslo..Slagacu ako kazem da nisam osjetila potrebu za svrljanje po blogu(vise puta)..ili bilo cemu drugom. Tu potrebu osjecam onda kada se nesto u mom svijetu promijeni..bilo na dobro ili lose..nije bitno. Znala sam svrljati po nekim svojim papirima i stvarima ali ovaj blog mi je ostao drag..jer znam ..tu je od 2005. Jasno je onda da se vise puta nesto mijenalo ..vise ili manje bitno..opet je nebitno..no mijenjalo se.
Stvari su dolazile i odlazile..ljudi takodjer..nesto me znalo dirnuti, a nesto ne...
Ipak..vise su me dirale one lijepe stvari nego one lose..I drago mi je zbog tog jer sam napokon sretna zbog jedne svoje osobine, a to je da ruzne stvari koje mi se dese ne ostavljaju dugotrajan trag na meni. Jaka sam osoba u tom pogledu,i sretna sam sto sam naucila iz svega loseg izvuci neku korist i pouku. Ali ipak..ono sa cim se jos uvijek borim je to sto i dalje mogu ponavljati iste greske vise puta a da ne izgubim nadu da se nesto ili neko moze popraviti.I sad znam da u zivotu nisu tako bitne pobjede vec to kakve sve udarce mozes izdrzati i ne dopustiti da potones."Nije bitno koliko je udarac jak, nego koliko jak udarac možemo podnijeti i nastaviti borbu. Drugim riječima, život je pun poraza, no ne treba se obeshrabriti i odustati nakon neuspjeha, treba nastaviti živjeti trudeći se oko pobjede."
Image Hosted by ImageShack.us

I jos jedna stvar
Osjecam se sretnom, iako nemam neke posebne razloge za to :)
Ne znam je li zbog Decembra ili zbog njega..ili zbog njih.. ili zbog svega zajedno..ali zar je to sad uopce bitno?
Imam naravno i nekih problema sa strane,ali kao sto rekoh "Nije bitno koliko je udarac jak, nego koliko jak udarac možemo podnijeti i nastaviti borbu."
Pa me to sve uopce ne tangira ...Optimizam je sad najprisutniji ;)




Post je objavljen 14.12.2008. u 01:45 sati.