Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Mrkvica i Rina napustili Kuću!




Uvjerljivo s 43 posto glasova gledatelji su izbacili Ivana Mitrovića, na što je Rina rekla ' to je to' i da je spremna za polazak. Iako su prekinuli tražili su zajedničku sobu u hotelu.


Nakon što je Ivan Mitrović čuo da je baš on izbačen rekao je samo kratko: 'Cool'. Rina je bez previše razmišljanja odlučila ići s njim. Ispred Kuće Mrkvica je Korani Gvozdić rekao kako je najmanje. Došao sam dosta daleko", rekao je Ivan dok je Rina rekla kako joj je ipak žao što svog bivšeg dečka nije ispratila do finala. No nakon što je vidjela snimku na kojoj Mrkvica govori kako je on nju ostavio rekla je kako će Ivan dobiti jezikovu juhu kad ga vidi jer to nije istina.

"Mi smo prekinuli baš kako smo i počeli- čudno. Oboje smo shvatili kako između nas nema ništa previše dublje od fizičke privlačnosti", zaključila je Rina koja je nakon izlaska rekla kako za nju i Ivana ne trebaju dvije već će biti dovoljno jedna hotelska soba.

Inače Bigi je odlučio izbaciti još jednog stanara i mogla bi se ispuniti Sabinina želja da i ona danas krene put svog doma.

No možda još neugodnija vijest od Big Brothera došla je kada su saznali da nisu uspjeli odraditi tjedni zadatak - Zanemarite očito. Bigi je kao njihove 'grijehe' istaknuo: smijeh kada bi vidjeli 'goste', reagiranje na iznenađenja u ispovijedaonici te gledanje video poruka koje su trebali ignorirati. Rezultat: stanari će slijedeći tjedan imati na raspolaganju budžet od nula kuna te tjedne zalihe.

Stanari su neuspješno obavili večernji zadatak- trebali su odgovarati na pitanja iz prošlotjednih predavanja njihovih sustanara. Najviše pitanja bilo je iz Sabininog predavanja kojeg očigledno stanari nisu dovoljno pozorno slušali. Pa se tako nisu sjetili da, prema Sabini, kada se nađeš pred bijesnim psom treba skočiti preko susjedove ograde, te da ne treba trčati jer je pas uvijek brži.


Post je objavljen 13.12.2008. u 10:44 sati.