Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Šok: Sabina izašla za Ljubićima!



Vijest da će nakon Mrkvice i Rine još netko morati napustiti Kuću izazvala je nevjericu kod stanara. Nakon prvotnog šoka Marko je zaključio da će nakon Sabinina izlaska imati više za jesti.


Big Brother se odlučio pridržavati običaja da u finale ulazi četvero stanara te je nenajavljeno izbacio jednog stanara viška. Iako je u tjednom glasanju najviše glasova iza izbačenog Mrkvice imao Saša - u glasanju koje se provelo tijekom emisije gledatelji su najmanju podršku dali Sabini. I ispunili joj želju koju je otkrila na početku emisije - da bi radije napustila Kuću nego ostala još jedan tjedan. Što ipak nije podnijela sasvim hladnokrvno.

"Bome mi je veliki šok. Očekivala sam da ću ispasti kada je Ivan M. izašao. Možda mi je puno bolje da je ovako neočekivano sve ispalo. Jako sam sretna i presretna sam. Kad dođem kući nazvat ću Valeriju da vidim što je bilo dalje s njom", rekla je Sabina Antoniji Blaće.

A nakon što je čula što su stanari rekli o njoj poručila je Rini da izgled nije najvažniji i da postoje bitnije stvari u životu.

Nakon svega u igri za pobjednika ostali su Marko, Saša, Krešo i Ornela. Koji će odlučujući petak dočekati gladni budući da nisu prošli tjedni zadatak pa će slijedeći tjedan na raspolaganju imati nula kuna budžeta te tjedne zalihe.




Post je objavljen 13.12.2008. u 10:42 sati.