Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morwenna

Marketing

Run neon tiger, there's a price on your head... they'll hunt you down and gut you... I'll never let them touch you!!

Ne, nisam odustala. Samo nisam imala vremena. Čitajte, pa ćete vidjet ;)

SOUNDTRACK: The Killers --- Neon Tiger (live @ Later with Jools Holland)
(pogledajte si videić. odlična pjesma!!)


Nakon prvotnog šoka, sad mogu reć da je novi album od Killersa o-dli-čan! Puno bolji od Sam's Town. Nemojte mi zamjerit, al kad sam već na toj temi, onda ću malo prokomentirat.
Prvi dojam o albumu je bio... wtf????????? Ali, album je takav da ćete ga zavoljeti tek nakon nekoliko slušanja. Prvo mi je bilo bzvz jer na cijelom albumu ima samo jedna dobra pjesma (Spaceman), i onda mi nikako nije bio jasan onaj saxofon u Joy Ride (Killersi i saxofon?!?), a Goodnight, Travel Well nisam mogla ni poslušat do kraja koliko mi je očajna bila, a The World We Live In mi je zvučala malo pretjerano filozofski.
No, nakon nekoliko slušanja nekako sam zavoljela A Dustland Fairytale. A onda nekako i This Is Your Life (jer je ta odmah nakon A Dustland Fairytale), a onda sam se jednog jutra ustala sa željom da poslušam Neon Tiger i otad ju slušam skoro non-stop. Prirasla mi je srcu i I Can't Stay.
Bonusima nisam pridavala neku posebnu pažnju pa ih neću ni komentirat.

No dobro... Pa gdje sam ja dosad??

Iz nekog čudnog razloga sam preozbiljno shvatila svoju nakanu da i ovu, zadnju, godinu prođem s 5 da ne moram na maturu. I iz nekog čudnog razloga počela sam učit. I kako je sad krenule, računam na samo 3 četvorke na polugodištu :D
I sad, ima tog posla i više nego što sam ja mislila, još svi oni pusti referati za koje sam se javila radi ocjene iz aktivnosti (što me podsjetilo da moram nešto nać o Giordanu Brunu za filozofiju!), još ultramegaextra dosadni Krleža za lektiru (čak sam glumila i barunicu Castelli-Glembay u razrednoj adaptaciji... fuj!) i u sve to je još trebalo uklopiti satove vožnje, tako da bih navečer jednostavno bila mrtva umorna, a vikendom bi nadoknađivala spavanje.

I da, svečano sam položila vozački, sad u srijedu, iz prvog pokušaja, što sama nisam mogla vjerovat! 9 greškica sam imala!! Što je kul, samo 6 više nego što je dragi imao, a ja sam još bila uvjerena da ću past.
Štekaju mi provjere. Ah!

I imat ću 5 iz povijesti. Ultramegaextra fantastično!!!

Dobro sam, samo sam još uvijek umorna i jedva čekam da prođe još ovaj tjedan da se mogu pošteno odmorit na praznicima (čitaj: pročitat Krik i Bijes od Faulknera i sastavit referat o tome, pročitat Hurinovu Djecu koju mi je sestra poklonila za roćkas!, pročitat Ljermontovog Junaka Našeg doba (to možda čak i danas pročitam) i počet pisat maturalni rad).

Ah da! Maturalni rad! Ok, ideja je bila da pišem maturalni rad iz fizike, i na kraju će ipak bit maturalni rad iz fizike (na temu 'FISIJA I FUZIJA'), ali žena iz engleskog je stavila temu za maturalni rad 'JRR TOLKIEN - LIFE AND WORK'!!
Obe teme su odlične, i svim svojim srcem bih htjela pisat o Tolkienu, ali ipak će bit fisija i fuzija, pa možda jednog dana budem radila u kakvoj nuklearki ili nešto.

Hm... što još? Ah da, u međuvremenu sam postala punoljetna. Nekako mi je to prebrzo došlo, malo sam prekasno shvatila da imam već 18 i da više ne mogu uživat u kojekakvih stvarima ilegalno.

Ne znam više što bih pisala... pa idem. Uživajte!!


Post je objavljen 13.12.2008. u 10:05 sati.