Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Uoči El Clasica

El Clasico je dvoboj između dvaju španjolskih divova: Barcelone i Real Madrida. Sada čemo uoči dvoboja napraviti usporedbu trenutačnog stanja ovih dvaju klubova.

Image and video hosting by TinyPic
FC Barcelona vs. Real Madrid CF

Barcelona:
Barcelona ove godine igra iznad svih očekivanja. Nakon prve dvije utakmice u ligi sa samo jednim osvojenim bodom i kao meta svih kritika Guardiola je uspio napraviti nezaustavljiv stroj koji hara Španjolskom i Europom te s lakoćom prikuplja bodove. Nakon 14 utakmica Barca ima 6 bodova ispred Villarreala i već velikh 9 bodova pred Realom prije susreta s njim.

Atmosfera u klubu je odlična. Svi su borbeno i pobjednički raspoloženi. Što se tiče ozlijeda Milita neće biti, a još je upitan Iniesta koji je tek nedavno počeo sa momčadi.

Real Madrid:
Od Reala se očekivala još jedne izvrsna sezona kao i prošla, no za sada se ne čini tako. Realu nikako ne ide, jedan od razloga je sigurno izostanak važnih prvotimaca. Za Barcu neće imati: van Nisterloya, De la Reda, Diarru, Pepea, Heinzea, Marcela, Robbena, a još su upitni Sneijder i Drenthe.

Atmosfera u klubu nije baš najbolja, no mislim da je sada i vrlo dobra, a to je uzrokovalo dovođenje novog trenera Juande Ramosa. Dokaz da se Real pomalo vraća formu je izvrsno drugo poluvrijeme protiv Seville i izvrsna utakmca protiv Zenita. Dodajmo još da Real u zadnje vrijeme nema baš najbolje sreće sa sudcima.



Mislim da je ovo bila dovoljna najava El Clasica i pa zato napropustite utakmicu u subotuu 22 h na HRT 2.

Post je objavljen 12.12.2008. u 20:37 sati.