Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/green888

Marketing

Somewhere I Belong

eh. hepi. kako drugačije. ljepo je. tjedan je bio čaroban.
bila sam u toweru i kupila si sve najs ljepo. i fensi. dea meni veli; ima se para a?? Lol.
malo mi se vratilo samopouzdanje. ipak sam shvatila da oni koji me gledaju po igledu nisu me vrijedni. hvala bogu da sam si to utuvila u glavu.
imam 4 informatiku. ne mogu da verujem. :) ma taj.. bezobraznik** od profesora mi je dao 4 ko i jednoj iz našeg razreda. al ona pod milim bogom niš ne radi. sam na internetu. i onda je to kao ista ocijena. ma nek se ljepo j**.
eh. mama mi ej obečala da če mi kupiti CD za rođendan. moram još smislit koi. wiiiwi.
baš sam nekako hepi. nekako kad dođem u školu. i vidim sva ona poznata lica. shvatim kako ne želim u srednju. ne želim napustiti svoju mladost. tamo gdje sam proživjela sve. znam da če i u srednjoj biti ljepo. ali ja volim svoju školu. i ono sve na što sam navikla. kada uđem u školu osječam se kao doma. uđem u toplu zgradu. i sve znam več sedam godina. tako nekako dugo sam i u svom stanu. znači isto. i vidim onaj bor. okičen. tako puno sječanja. bojim se. kada odem. bojim se prevelike tuge. moram priznati. sada slušam tužnu pjesmu od Erosa Ramazzottia i pišem ove stvari o školi. potekla mi je suza..
idem sa andreom u kino gledat Haj Skul Mjuzikl. :) [znam kako se piše.] i idem na klizanje se nadam sa deom. jednom. žao mi je kai nemre na prljavce. i ozdravi brzo.
imam ime za komp. Gina [điNa]. mob je Eni..
sve u svemu tjedan je bio pun smijeha. [škola]
ovaj post najgori. najružniji. najkrači. do sad. ova mala slova. fuj. al ok. sljedeči petak bit če kul. bolje.
volim vas. i ljubim.
Image Hosted by ImageShack.us


[School Rocks.]

Post je objavljen 12.12.2008. u 16:24 sati.