Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekarambol

Marketing

TKO JE MARIN POKROVAC?

Image and video hosting by TinyPic
fotografije posložili: ISPREPADANI

Ovo je najčešće pitanje sa kojim se susreću organizatori humanitarnog koncerta 'ROCK MARINFEST'. Za one koji ne znaju:

"Marin Pokrovac je rođen 09. svibnja 1965. godine. Osnovnu i srednju školu završio u Vinkovcima a studirao u Osijeku. Završio je i osnovnu i srednju glazbenu školu gitare. Svirao je sa mnogim vinkovačkim bandovima 80-tih kao što su: 'Duo debi', 'Razlagači', 'the Karambol' 'Radni ljudi i građani i sve ono što je proteklih godina krvlju stvarano', 'Argus', 'Pest Antun band', 'Majke' i drugi. Band u kojem je nadulje svirao i najviše doživljavao svojim bandom bio je 'Pest Antun band'. Živio je u Nazorovom bloku i mnoge klince učio sviranju gitare. Mnogi današnji poznati vinkovački gitaristi su svoje prve akorde naučili upravo od njega. Živio je u nekoliko navrata po nekoliko mjeseci u Londonu gdje je također svirao s tamošnjim glazbenicima.
Tragično je stradao u prometnoj nezgodi 25.02.1989. godine, vraćajući sa probe grupe 'Majke' sa vinkovačke Nove brane, gdje su vježbali u jednoj vikendici. U automobilu s kojim su sletjeli u Bosut, osim njega život su izgubili i Pavo Pap i Goran Matoševic - Bratanac.
Osim što je bio izuzetan glazbenik koji bi sasvim sigurno napravio veliku karijeru, jer su se već tada za njega zanimali poznati bandovi ondašnje države, bio je i fantastičan čovjek, izuzetan dečko i pravi prijatelj. Bio je osoba koja nije imala neprijatelja, jer jednostavno nikome za to nije davao povoda!"


Bakara ( 'The Karambol' )




Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 12.12.2008. u 00:10 sati.