Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

počelo je,počelo-transfersko zimsko ''ludilo''..

Otočna ''tiha patnja''; Darijo Srna božićna želja Liverpooola,Tottenhama..

Image and video hosting by TinyPic

Vjesti iz Engleske prenjeli su i Hrvatski mediji;

Hrvatski krilni igrač donio bi momčadi Harryja Redknappa dodatnu injekciju brzine,piše Daily Telegraph u svom Top 10 transfera koji bi se lako mogli dogoditi u siječnju. Na čemu se temelje njihova nagađanja nisu detaljnije objašnjavali, no ideja ne zvuči nimalo loše. Srna u Tottenhamu, zajedno s Ćorlukom i Modrićem, pa dođe još i Kranjčar... Pa Tottenham promijeni ime u CROATHAM...hrvatski reprezentativac značio bi kvalitetu više za momčad trenera Harryja Redknappa.

Image and video hosting by TinyPic

Darijo vjerojatno ne bi imao problema sa prilagodbom na novu sredinu, jer bi ga u svlačionici dočekala poznata lica: Vedran Ćorluka i Luka Modrić...

Image and video hosting by TinyPic

Engleski mediji navode da je interes za kapetanom Šahtjora pokazao i Liverpool, a otprije nekoliko mjeseci bila je aktualna priča o zanimanju madridskog Reala. O tome se pričalo i ranije, zvuči kao realnija opcija.

Image and video hosting by TinyPic

Iako, prvi je uvjet da Rinat Ahmetov prista prodati svoga miljenika. Dosad mu to nije padalo napamet i otvoreno je rekao da ga ne bi pustio ispod deset milijuna eura.

Image and video hosting by TinyPic


GLAS MENADŽERA


Štimac: Ramos odavno inzistira na Srni, a znate čiji je on sada trener!
Ako bi Srna odlazio iz Donjecka u obzir mogu doći samo najveći europski klubovi. Sve ispod toga bio bi korak natrag – naglasio je menadžer Damir Štimac

- Interes za Darijom u zadnjih šest mjeseci je puno intenzivniji nego ranije. Ipak, još uvijek ne možemo govoriti o konkretnim ponudama – rekao je njegov menadžer Damir Štimac.

Image and video hosting by TinyPic

- Interes Tottenhama datira još iz vremena dok je trener londonskog kluba bio Juande Ramos, a on je sada u Realu! - otkriva Štimac.

nema razloga mijenjati sredinu osim u slučaju da stigne “nemoralna ponuda” iz jednog od najvećih europskih klubova, među koje svakako spada madridski Real.

Image and video hosting by TinyPic

- Darijo uživa status reprezentativca Hrvatske i kapetana Šahtjora, kluba koji se redovito bori za trofeje te igra u Ligu prvaka. cijenjen je u Donjecku i potpisao je ugovor do 2011. godine Ako bi odlazio iz Donjecka u obzir mogu doći samo najveći europski klubovi. Sve ispod toga bio bi korak natrag – naglasio je Damir Štimac za Sportske novosti.


Post je objavljen 11.12.2008. u 16:37 sati.