Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twilight-world

Marketing

Ostali nastavci nece biti snimljeni pod redateljskom palicom Catherine Hardwicke!!

Nisam mogla vjerovati kad sam citala clanak o tome kako Catherine vise nece biti redateljica Mladog mjeseca,Pomrčine i Praskozorja...
No da ne duljim evo clanka....


Otkaz redateljici Twilighta!

Image and video hosting by TinyPic

Iako je ekranizacija tinejdžerskog bestselera Sumrak (Twilight) skinula u prvom tjednu prikazivana i Zrno utjehe s vrha box officea, s rekordnih 70 milijuna dolara zarade za jednu redateljicu, Catherine Hardwicke skinuta je s kormila planirane trilogije zbog "nepremostivih produkcijskih razlika".

Naime šefovi iz Summit Entertainmenta odlučili su potražiti zamjenu nakon što je vampirski ljubić Stephanie Meyer "kritički" podbacio, odnosno sve što se uspjelo vjerno prenijeti na film zasluga je osoblja u postprodukciji koje je redateljicu zajedno s producentima nazvalo "teškom i iracionalnom".

Službeno objašnjenje je želja da se Mladi Mjesec snimi i pusti u distribuciju već 2009., što Hardwicke prema dosadašnjem tempu snimanja nije u mogućnosti realizirati.

"Žao mi je što zbog rokova neću imati mogućnost režirati Mladi Mjesec. Režiranje Sumraka je bilo jedno od najljepših iskustava u mojem životu i zahvalna sam obožavateljima na strastvenoj podršci filmu. Želim svima u Summitu puno sreće s nastavkom jer to je izvrsna priča", rekla je Hardwicke iza koje je tek nekolicina filmova, kritički uspjeliji Trinaest i Lords of the Dogtown.



Post je objavljen 11.12.2008. u 13:49 sati.