Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stoeura

Marketing

dugo me nije bilo...

Nije me bilo godinu i kusur. Više je razloga za to.
Prvo, promijenio sam adresu. Nisam više u domu na brzom internetu. Sad sam u stanu kod jednoga djedice, koji je umro prije mjesec dana cry, pokoj mu duši. Spajam se na internet preko mobitela, web'n'walk, koji je sve samo nije veza blabla. Tako da sam na internetu samo kad moram. A danas je to bio slučaj jer očekujem mail od mentora. Koji mi se usput nije javio, pa imam slobodnu večer. Kao da to inače nije slučaj. Težak je studentski apsolventski život laze.
Drugo, nisam imao ideja. Mogao sam baciti bar osvrte na knjige koje sam pročitao, ali nisam imao inspiracije. Dobro, može se uvijek o glupostima pisat, ali nije išlo. Malo je teško uploadati slike na ovoj ne-vezi, pogotovo ako si navikao na domski internet, ali glavni je razlog što nisam imao volje.
Malo sam prije neki dan gledao blogove i ima tu lijepih stvari. Posebno mi se svidio Annin blog. Učiteljica iz Sarajeva. Piše o svom životu. Zapravo njih dvije pišu, ali Rossa nije dugo pisala. Da se barem pogledat foto blogove, ima tu svašta, samo ne sa mojom vezom cry.
Inače što ima sa mnom? Još sam uvijek student. Ostao mi je seminar i diplomski. Seminar sam predao mentoru i očekujem mail od njega. Tako da ću nakon toga uzeti diplomski i mogao bi diplomirati negdje u petom mjeseceu sljedeće godine. Ako ne bude još odgađanja. Mislio sam prvo da ću diplomirati u drugom mjesecu, pa se odužilo.
Dane provodim nažalost gledajući televiziju. I spavajući zijev. Ja sam jedna velika spavalica. Večeras je bila neka dosadna utakmica Lige Prvaka pa nisam gledao, ali inače pogledam. I pratim par serija. Ne propuštam. Pravi penzioner. Nije neki život za pohvalit se bang. Prije sam šetao po nasipu, ali nisam bio već neko vrijeme. Zahladilo je i brzo se smrači. Družim se uglavnom vikendom jer je moja ekipa uglavnom diplomirala i sada radi pa preko tjedna nema vremena za nas studente. Još sam u Zagrebu desetak dana, zatim idem u Split na praznike.
I tako mislio sam uploadat par slika, ali me stranica ne voli headbang. Pa ću to drugi put.

Post je objavljen 09.12.2008. u 22:34 sati.