Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

KO TU KOGA

Pitala me strina kaj mislim o ovom fejsbuk okupljanju u petak i rekla sam joj: šteta. Trošimo se kaj kineski kaput u ormaru. Ni ne kurčimo se s njim a već je zlohan. Usporedila bih to s onim gadnim kutijama od klima po fasadama. Sve one više manje imaju onu cijev koja vodi u neku turboružnu plastičnu flašu na koju kebaju tri do četri nedobrovoljna hrvatska klošara. Ma ak je i na zgradi di je upicnuta maks mara. Neaveze. Tak je i s prosvjedima. Kapalo se pomalo u flašu, a ja bi rajše da se ona kutija spizdila. I nije pametno da sve skupa poprima autoironijski lelek. Šteta. Fala Božek pa o tome negdo i vani nekaj piše, pa tak ovi grmalji nemreju reći kak je tu sve čeče, a nije, ne ne. Evo gledam ovog bahatog kalilinića. Jebate koji gard. Uz sve pizdarije koje prijete eto nam potresa, otrovnih plinova, napalm bombica, terorista kaj izlaze iz kanalizacije, pa nam treba: bespilotna letjelica, oklopnjača, sto bugarskih prostitutki i zagrebački melem. Uf kak bi oklopnjača zdrobila onog crnumumajkavunu prede jugića od jučer.
Nego kaj se bahatosti tiče eto ti nama i direktora hajtevea Markote (jel to onaj kaj ima Učilicu koja se sveudilj vrti na javnoj telki il mu brat, svekar, tast, zaova?!) koji veli da im hebem sve sam ih prijavio. Kome? Ljevaku? Pa kaj delaju dešnjaki? Ni mu dosta godinama kaj ide s femili na festival u opatiju? I kaj grije jajca u prvom redu. Koje je to čudno društvo. Nisam se smijala prije pet godina kad mi je sestrična od tetine snahe ispričala kak je morala platiti za prijateljicu svoje nećakinje nastup u dobromjutru osam štuka kljuna da bi ova pričala o hrvatskoj prozi pet minuta. Nisam se smijala, jer javna je tajna kao i sve debilne mediokritetne pizdarije kod nas da se svi jebu po babu il stričevima il po novčaniku. Pa se ulošci s krilcima i krema kjukreten tretira isto ko i nekaj hrvatsko, a od hrvatske promocije jedino su ostale masline i to napola obrane.
Vidi vraga i eto ti eliota nesice s puno pjene sad nakon sto godina otkriva se topla hadvao. I onda prostim, najprostijim (pozdrav donu!) zbrajanjem dobivamo nakon godina negativne selekcije debilanu u kojoj se jedna rubrika zove stajski gnoj, a vrhunac zabave ples sa zvezdama. i voditeljicu u šlafruku. i početak dana u kju s voditeljicom kojoj je jako smiješno i duhovito kaj svako malo veli ja ne znam plesati i onda pleše s nekim pol metra nižim stričekom, a u međuvremenu teta mimica pleše s kuhačama. i onda se javljaju celebritiji iz zaselaka, a poslije svega svi piju kavicu u popularnom televizijskom kafiću naziva intim bar.
i još zagreb.hr. dvajst milja kuna besplatno iz džepa zagreb.građana. tko tu koga ak ne svoj svoga. femilij čovilić sprijeda i straga. par ljudi ista ćud. lovi samo lovi u mutnom. škvadra se utaborila i piše jer smo mi to zaslužili. i jesmo. ili jesmo?
a o tome kak je mstislav bago završil kod jure, o tom drugom prilikom

Post je objavljen 09.12.2008. u 16:26 sati.