Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Beyoncé kao haute couture diva



Slijedom napisa da je svojim scenskim outfitom kopirala iskusnije kolegice poput Kylie i J.Lo, Beyoncé je najavila preokret. Sasha Fierce od sada nosi samo opasne Muglerove krpice.


Beyoncé je navodno zatražila da joj kostime za iduću turneju potpiše ni manje ni više nego Thierry Mugler, francuski dizajner najpoznatiji po odijevanju supermodela za spot Georgea Michaela Too Funky i uspješnoj kozmetičkoj suradnji s tvrtkom Clarins, iz koje je proizašla linija parfema Angel.

Prema medijskim napisima, 'diva' Beyoncé, zvana Sasha Fierce, nosit će čak 58 različitih odjevnih kombinacija s Muglerovim potpisom, a njegove će ovlasti proširiti do statusa 'kreativnog savjetnika'.

To znači da će uz kreiranje i stiliziranje Mugler biti zadužen i za osvjetljenje, koreografiju te režiranje nastupa za pjesme Dangerously in Love, Ave Maria i završni nastup.

Pjevačica se, navodno, 'opasno zaljubila' u dizajnera na Metropolitanovoj večeri filmskih superheroja, a ne nakon napisa da je njen styling ništa više nego blijeda kopija Kylie i J. Lo.




Post je objavljen 08.12.2008. u 17:31 sati.