Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

FOND ZA ZAŠTITU VATROGASNE STRUKE

ZAGREB

JAVNE VATROGASNE POSTROJBE
n/p zapovjednika
VATROGASNE ZAJEDNICE
n/p predsjednika
TRGOVAČKA DRUŠTVA
n/p direktora – predsjednika uprave


PREDMET: Fond za zaštitu vatrogasne struke – moli se financijska pomoć


Udruge profesionalnih vatrogasaca Hrvatske uz potporu Hrvatske vatrogasne zajednice osnovala je Fond za zaštitu vatrogasne struke s ciljem obrane vatrogasne struke u slučaju katastrofe na Kornatu. Podizanjem optužnice protiv Dražena Slavice kojom mu se stavlja na teret krivnja za stradavanje vatrogasaca na Kornatu automatski je podignuta i optužnica protiv cjelikopnog vatrogastva i vatrogsne struke u cjelini. Da bi se kroz legalne institucije Hrvatske države obranila čast i ugled vatrogastva kroz obranu Dražena Slavice, potrebno je angažirati vrsne i poznate advokate koji bi svojim znanjem i umjećem zajedno s pojedinim stručnjacima i svjedocima dokazali da vatrogasna struka u ovom slučaju nije odgovorna za stradavanje vatrogasaca na Kornatu te da je sa stanovišta vatrogasne struke postupljeno po pravilima same struke a koja proizlaze iz dugogodišnjeg iskustva na sličnim požarima.

Za angažiranje vrsnih i poznatih advokata i stručnjaka potrebno je osigurati znatna financijska sredstva koja bi se prikupila uplatama pravnih i fizičkih osoba na dolje navedeni žiro račun.

Ovim putem apeliramo na sve pravne i fizičke osobe koje osjećaju potrebu pomoći u obrani Dražena Slavice da u okvirima svojih mogućnosti uplate financijsku pomoć na žiro račun 2340009-1100226764 s pozivom na broj 00 1000. Kontrolu utroška navedenih sredstva provodit će Predsjedništvo Udruge profesionalnih vatrogasaca Hrvatske i bit će transparentno objavljena na portalu Udruge kako bi svi uplatitelji mogi imati uvid u utrošak doniranih sredstva.

Unaprijed se zahvaljujemo na vašoj donaciji za obranu Dražena Slavice i vatrogasne struke.

S poštovanjem,

P R E D S J E D N I K:
Goran Franković v.r.




Post je objavljen 08.12.2008. u 16:20 sati.