Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missysi

Marketing

ZIMSKA LIGA LAGVIĆ/5. kolo - Tema "ŠTAFETA"










Nedelja, 07.12.08., Lagvić, 10:00....
CESTA: 9,2km, 691m uspona....


Tema kola ŠTAFETA.....netom prije starta su se "nekako" izžri-jebali wink parovi...sve žemske učesnice su nasumce dobile par...pobjedio je najbrži zbroj kombinacije ceste i nordica...ovaj puta brdski biciklisti Tomislav F. i Silvia Š thumbup....bravo!
Raport sa 5. kola, rezultati teme i lige te poredak - KLIKAJ OVDI ;)
Opet mi se nije dalo pentrati sa štapovima rolleyes nut....to je preeeenaaaaporno dead sretan.... I tako jopet "peglanje" ceste yes....što se pretvorilo u klasičnu "mantru" cool: "Izdrži do kraja 3km yes, jer posli "onog uspona" eek sve je lakše smokin"....Točno tak je i bilo....na 4km smo se malo lovili s Hudecom mad wink, a kad mi je rekao: "Bok, drži se..." mah i "prešišao me za cca 30sm zubo....rekla sam si"E neššš!!!" belj...osječala sam se baš "ratoborno" burninmad sretan....stisnula zube, ispravila tjelo, počela "pravilno lamatati" zubo rukama i ostavila ga iza mah...sličan turbo pogon na tom dijelu staze je dobio i Pejo, time da je on iskusniji te jaće povukao.....držala sam tempo do Sv. Jakoba, ondaaaaaa fiiiijuuuuuuuuu zujo....malo sam se još natjeravala sa dečkima koji su "iscurili"....ispod Tomislavca smo sreli Nadu...tražila je Nordic stazu....dok sam ju "navigavala" sam malkice popustila i zaboravila eek sretan na turbo brzi tempo zubo po ono malo ravnom dijelu staze....ipak sam spustila (opet smokin) PB na cesti za 54sek...MOJ REZ-cesta: 1:02:04....
Slijedeće nedelje nema Lagvića nono jer idemo na Polumaraton za žene thumbup Zagreb-Velika Gorica (tempo: "zimskobaznalaganica" wink )..

CU wave


Post je objavljen 08.12.2008. u 10:06 sati.