Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnepande

Marketing

MINIMALAN PORAZ KOŠARKAŠA NAKON PRODUŽETKA

Košarkaška ekipa poražena je od PBF-a minimalnih 49-47 nakon produžetka u drugoj utakmici preliminarnih grupa sveučilišne lige. Ipak, naša momčad sjajno se borila i imala svoju šansu za pobjedu. Šut za tri poena Stipe Antonijavića nekoliko sekundi prije kraja utakmice za pobjedu ostao je na vrhu obruča. Šteta.
Naša ekipa odlično je otvorila utakmicu, te odmah zagospodarila terenom. Prvu četvrtinu obilježio je visok postotak šuta naših igrača, što je rezultiralo sigurnim vodstvom od osam poena na kraju prve četvrtine. U drugoj četvrtini naša momčad dodaje još gasa. Na poluvrijeme odlazimo sa velikih dvanaest poena.
U nastavku se dogodio neobjašnjiv pad u našoj igri. Tri minute nismo zabili koš, što naši protivnici vješto iskorištavaju za seriju od 10-0. Naš izbornik i glavni igrač Domagoj zove time-out. No ni to nije zaustavilo crni niz. Naši protivnici prelaze u sigurno vodstvo od šest poena razlike.
Ipak, naši momci su se pribrali, te u završnicu ulazimo sa dostižnim minusom od tri poena razlike. Tada su istakli Ivo sa sjajnom tricom sa 10 metara, te Domagoj koji nam donosi produžetke sa linije slobodnih bacanja. Kraj regularnog dijela završava 42-42.
U produžetke ulazimo odlično, tricom i predivnom blokadom našeg prvog razigravača Stipe. Na žalost, opet smo ostali kratki za jednu loptu koja nam se ni ovaj nije naklonila. Ipak, naši momci nisu razočarali. Domagoj je utrpao 20, Ivo 10, a Matej 7 poena.
Sa dva poraza, od PMF-a i PBF-a, naši košarkaši završili su na posljednjem 3. mjestu u svojoj skupini. Time su izborili nastavak natjecanja u 3. Sveučilišnoj košarkaškoj ligi. Ipak nema razloga za nezadovoljstvo premda je rezultat razočaravajući.
Momci su pokazali veliku želju i karakter, ali je nedostajalo sreće. Zato odmah najavljujemo pohod na prvo mjesto u 3. Ligi i šaljemo poruku našim protivnicima da se neće tako dobro provesti protiv naših momaka na parketu. Samo naprijed košarkaši, Crne Pande su uz vas.


Post je objavljen 07.12.2008. u 18:55 sati.