Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Beyonce: U braku se borim za nadmoć

Glazbena diva Beyonce svjesna je da njezina glazbena karijera uvelika ovisi o obožavateljima pa je zato odlučila kako se više neće skrivati od njih te otkril akak o se u njezinom braku odvija prava borba za nadmoć


Beyonce je časopisa Elle otkrila tajnu svog braka i stav prema obožavateljima t ezablistala n an slovnici broja za siječanj 2009.


'Bez obzira imam li brkove ili velike crne naočele i maramu preko glave obožavatelji će me uvijek prepoznati' rekla je Beyonce.

Pjevačica se prestala prerušavati prije izlaska iz kuće jer je shavtila kako joj to uopće ne pomaže. Radije će provesti četiri sata u druženju s obožavateljima i potpisivanju autograma nego da prerušena u muškarca bježi niz ulicu.
'Obožavatelji me uvijek prepoznaju, što god da napravim. To sam jednostavno prihvatila' kaže Beyonce.

Dvadesetsedmogodišnja pjevalčica nedavno je otkrila kako se boji poroda. Još se nije oporavila od traume koju je doživjela kada je prisustvovala nećakovom dolasku na svijet.


Glazbena diva konačno je progovorila i o svom braku s reperom Jay-Z-jem.


'Između nas dvoje se odvija prava borba za nadmoć' priznala je Beyonce te dodala kako joj netko drugačijeg karaktera ne bi bio zanimljiv, no i kako ne podnosi kada netko pokušava dominiratui njome.







Post je objavljen 07.12.2008. u 17:57 sati.