Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/omnl

Marketing

BILTEN 8. KOLA


SPORTSKI PARK RONJGI
06.12.2008
SUDAC: Marino Šabanović (3), Eduard Paljušaj (3)
DELEGAT: Domagoj Tramontana
GLEDATELJA: 50



MNK GOROVO – MNK KAPUCINI: 4 – 3

STRIJELCI: Švađumović, Jakovac, Koverlica, Eterović (MNK GOROVO), Nardini, Šestan, Udović (MNK KAPUCINI)

KARTONI: Tramontana

MNK GOROVO: Milenković 8, Švađumović 7, Eterović 6.5, Jakovac 7, Koverlica 6.5, Blečić 6, Jakirčević 6, Barna /, Tramontana /

MNK KAPUCINI: Kusanović 6.5, Morožin 6, Šestan 7, Nardini 6.5, Rukavina 6, Udović 7, Trinajstić /

Ovo je bila vrlo tijesna i neizvijesna utakmica iz koje će uz dosta sreće, zahvaljujući odličnom Milenkoviću, bodove odnijeti MNK Gorovo. U petoj minuti ponajbolji pojedinac Opatijaca, Švađumović dovodi u vodstvo, a tri minute kasnije odlični Jakovac povećava za 2-0. Nardini smanjuje vodstvo Gorova lijepim udarcem izvana u desne rašlje Milenkovića, ali Koverlica i Eterović pred kraj prvog djela postavljaju 4-1. U drugom poluvremenu MNK Kapucini počinju pritiskati Opatijce koje spašava golman Milenković braneći nemoguće. Šestan i Udović su zabili još dva gola za Riječane, ali Milenković nije dozvolio preokret. Opatijci su također imali niz prilika, ali su svi udarci bili neprecizni. Utakmica je bila puna prekršaja, što stvarnih, što onih koje je samo sudac Šabanović vidio. MNK Kapucini nisu realizirali kazneni udarac s 10 metara. Inače odlični Koverlica danas nije imao svoj dan, ali moram naglasiti da MNK Kapucinima nije bilo najboljeg igrača Đudarića.



VOLOŠĆANI – MILENIJ HOTELI: 2 – 2


STRIJELCI: Prskalo, Ružić (VOLOŠĆANI), Klanac, Bačvarov (MILENIJ HOTELI)

KARTONI: Sergo, Franković

VOLOŠĆANI: Sergo 6.5, Prskalo 7, Petrović 6, Aganović 6.5 , J. Tomić 6, M. Tomić 6, Suzić 6, Ružić 7, Mustić /

MILENIJ HOTELI: Fumić 7, Kosanović 6, Ivančević 6, Franković 6, Klanac 6.5, Bačvarov 7, Ferinac /

Vječni derbi ekipa koje svaki tjedan odigraju jednu prijateljsku. Visoke tenzije su obilježile ovu utakmicu, jer je ulog bio prevelik. Vološćani su do sada svaki put pobijedili Hotelijere, što u prijateljskim, što u službenim susretima u OMNL-u. Ova je utakmica bila povijesna jer su Hotelijeri po prvi puta uzeli bod. Počelo je idealno za Vološćane, golovima Prskala i Ružića stekli su naizgled solidno vodstvo za nastavak susreta, ali ih je Klanac morao razočarati jer je smanjio rezultat na 2-1 u zadnjoj minuti prvog poluvremena. U drugom poluvremenu igralo se dosta zatvoreno što je karakteristično za svaku utakmicu Hotelijera, a to im je donijelo i važan remi jer je Bačvarov pogodio za 2 – 2 u 23. minuti. Klanac je imao priliku dovesti u vodstvo Hotelijere udarcem s 10 metara, ali je, začudo, promašio. Predvođeni uvijek prisutnim zamjenskim golmanom Marinom Ferincem, "neokrunjenim" voditeljem ekipe, Hotelijeri ove sezone odlično igraju i nije nemoguće da se na kraju sezone nađu na postolju, ukoliko ovako nastave.


KLIMAVENT RUPA – PUŽ AUTO: 2 – 8

STRIJELCI: S. Simčić, Iskra (KLIMAVENT RUPA), Hrelja, E. Žigulić, Bašić, Dukić (2), Car (3) (PUŽ AUTO)

KARTONI: /

KLIMAVENT RUPA: Mrvčić 5.5, Surina 6, Marinac 5, S. Simčić 6.5, Valenčić 5, Iskra 6.5, Sanković 5

PUŽ AUTO: Bradčić 6.5, Hrelja 7, Dukić 7, Car 7.5, Jozić 7, E. Žigulić 6.5, Bašić 6.5, Puž 6.5

Iznenađujuća loša igra Rupe, ali Puž auto je odigrao najbolju utakmicu do sada u OMNL. Dominirali su od početka, Hrelja je zabio prvi gol već u 3. minuti. Sandro Simčić izjednačio je u 11. minuti, ali Bašić i Car zabijaju golove za Puž auto i rezultat 3-1. Jozić je bio važna karika u obrani dečkiju iz Veprinca. Proigravao je strijelce, i bio važna karika u obrani. Dukić i Car su svojim najboljim partijama do sada vodili Puž auto prema važnoj pobjedi. Iskra je zabio jedini gol Rupe u drugom dijelu, ali su od 19. minute Veprinčani počeli golijadu i postigli važnu pobjedu.



MNK KVARNER – PRENOS: 3 – 0 b.b.

STRIJELCI /

KARTONI /

MNK KVARNER: Akrap /, Golemac /, Krnjatić /, Mujakić /, Bulešić /, Guerrib /, Cvitan /

PRENOS: Bošnjak /, Bradičić /, Rubinić /, Premuš /

Zbog ozlijede igraš ekipe Prenos, Mateo Premuš, morao je napustiti teren u 1. minuti te se utakmica registrira rezultatom 3-0 b.b. u korist ekipe MNK Kvarner bet oduzimanja bodova ekipi Prenos.



MNK KASTAV – BOCUNIĆ: 3 – 0 b.b.



MATULJI – KLANA: 8 – 4


STRIJELCI: ag. Samardžić, Hasanbegović, Kučinić (2), Lazić (4) (MATULJI), Čačić, Birkić, Valenčić (2) (KLANA)

KARTONI: Lazić

MATULJI: M. Lazić 6.5, D. Lazić 8.5, učinić 7, Kačić 6.5, Hasanbegović 7

KLANA: Fugošić 6, Samardžić 5.5, Čačić 6.5, Iskra 5.5, Valenčić 7, Birkić 6.5, B. Raspor 5.5

Nakon što je Klana kontrolirala utakmicu u prvom poluvremenu i vodila 4-2, činilo se da je pobijednik već siguran i Klanjci su si već pisali 3 boda. Ali, Matulji su tek počeli igrati u drugom poluvremenu, predvođeni odličnim Danijelom Lazićem koji je zabio 4 komada. Kučinić i Lazić bili su nezaustavljivi u drugom dijelu utakmice i pokazali su pravi karakter vrativši se iz već izgubljenog susreta ostvarivši visoku pobjedu. Najljepši gol na utakmici postigao je pak, inače golman, Hasanbegović nakon što je primio loptu i iz okreta volejem pogodio bliži kut golmana Klane Fugošića. Klanjci su igrali odlično u prvom poluvremenu, ali izuzev Valenčića i Čačića, nisu imali inspirirane pojedince.




Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 07.12.2008. u 11:35 sati.