Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Ronaldo sam sebe zamijenio iz igre

Cristiano Ronaldo procijenio je da zbog natučenog kuka mora napustiti igru u dvoboju Manchester Uniteda i Sunderlanda. Primio je loptu, ispucao je u aut i potom izišao s terena...
Dogodilo se to u 67. minuti utakmice 16. kola Premiershipa, koju je United na svom Old Traffordu jedva dobio 1-0 golom Nemanje Vidića u sudačkoj nadoknadi.
Bizarna Ronaldova samozamjena zasjenila je u potpunosti tri boda vrijedan gol srpskog stopera. U trenutku kad je Ronaldo napustio igru, United uopće nije imao spremnog igrača za izmjenu. Portugalac je očito iznenadio i Alexa Fergusona, koji je utakmicu gledao iz lože zbog suspenzije koju je zaradio od vodstva saveza. Sir Alex odmah se primio telefona kako bi saznao što se to dogodilo na terenu.
Nakon utakmice, Škot je novinarima kazao:
- Cristiano je dobio vrlo bolan udarac u kuk. Zbog slične stvari Wayne Rooney morao je prošle sezone preskočiti nekoliko utakmica – objasnio je Ferguson.
Novinare je zanimalo je li se najbolji svjetski nogometaš ipak ponio prebahato.
- Mislim da nije bilo nikakve potrebe da ostaje na klupi. Logično mi je da se odmah išao povući u svlačionicu. Radi se o ozljedama koje je najbolje tretirati odmah, na vruće.
Zasad nije poznato hoće li Ronaldo biti spreman za dvoboj posljednjega, šestog kola po skupinama Lige prvaka, koji Manchester u srijedu protiv Aalborga igra također na Old Traffordu. Sljedeće subote United gostuje kod Tottenhama u dvoboju 17. kola Premiershipa.



Post je objavljen 07.12.2008. u 11:34 sati.