Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Ronaldo iz svlačionice može naručiti pedikera

U Manchester Unitedu su svojim nogometnim zvijezdama osposobili kontrolni centar u prostoriji do svlačionica, preko kojega Ronaldo i društvo mogu dobiti bilo koju servisnu informaciju... Sočnu je pikanteriju novinaru Daily Maila otkrio pomoćni trener momčadi Brian McClair. Zavirio je jednom, kaže, usput u igračku svlačionicu, ušao u nju te se šokirao viđenim prizorom. U jednoj sobi naslonjenoj na svlačionicu, za koju dotad uopće nije znao da postoji, instaliran je video-zid na kojem se stalno vrte servisne informacije za potrebe igrača.
- Uključio sam golemi ekran i primijetio da se na njemu smjenjuju informacije namijenjene igračima za taj dan. Vrtjele su se poruke o privatnim treninzima, terminima u teretani, terminima za masažu, pedikuru, frizera... Vidio sam čiji je red govoriti za klupsku TV-postaju, od koga naručiti pripremu tople kupke, vremena vaganja, joge i nutricionističke savjete.
- Jednom je igraču objašnjeno kako spremiti ukusni objed, te na kojoj se temperaturi i na koji način jelo servira – izjavio je McClair zaključivši:
- Što se, pobogu, dogodilo sa starom dobrom pločom za pisanje?
U Manchester Unitedu su svojim nogometnim zvijezdama osposobili kontrolni centar u prostoriji do svlačionica, preko kojega Ronaldo i društvo mogu dobiti bilo koju servisnu informaciju...


Post je objavljen 07.12.2008. u 11:29 sati.