Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Cristiano Ronaldo: Proklet sam što god da napravim

Najbolji nogometaš svijeta ove godine u izboru France Footballa, Cristiano Ronaldo, iskoristio je priliku da se pred mikrofonima obračuna sa svima i svačime... Glupo zarađeni drugi žuti karton na gradskom derbiju protiv Cityja, Unitedov je krilni napadač odbacio od sebe i za isključenje okrivio suca, publiku i svoje samaritanstvo. Podsjetimo, igrala se 68. minuta utakmice kada je Portugalac u visokom skoku umjesto da zakuca loptu glavom u mrežu odlučio podiči obje ruke i zaštititi lice od kontakta s loptom. Sudac mu je bez razmišljanja pokazao drugi žuti karton (prvi zaradio zbog prekrašaja deset minuta ranije) i smjer izvan travnjaka.
- Skočio sam i u tom trenutku čuo jauk Micaha Richardsa i paralelni zvuk zviždaljke. Mislio sam da je sudac označio prekršaj i odlučio sam prekinuti akciju, te uhvatiti loptu kako bi se Richardsu mogla ukazati pomoć. Sudac je želio raspraviti što se dogodilo, ali je pod utjecajem navijača Cityja posegao u džep za kartonom i poslao me van iz igre. Želio sam mu objasniti što je bilo, međutim, nije me želio čuti - uvjerava Ronaldo.
Potom se Portugalac odlučio obraniti od glasa samouvjernosti i bahatosti koji ga prati. Kao, primjerice, od izjave da je on prvi, drugi i treći najbolji kandidat za nagradu koja mu je u utorak i pripala.
- Umaraju me poricanja nekih izjava. Svi koji me poznaju znaju da nikada ne bih izrekao takvo što. Takvo omalovažavanje ne bi bilo u redu prema mojim kolegama profesionalcima, a osim toga, to niti ne mislim. Jasno mi je, pak, da sve što kažem ide u beskrajne analize. Ako ne slavim pogodak, onda je to zato što sam tužan, ako ne pričam sa publikom, to je jer sam izgubio poniznost. Ma, svaka se moja gesta gleda kroz povećalo i kritizira. Ljudi se uvijek kritički osvrću na najbolje, što drugo da kažem? Samo to da sam proklet ukoliko nešto napravim ili ne napravim - završio je svoju tužaljku Ronaldo.


Post je objavljen 07.12.2008. u 11:28 sati.